Afla cum poti opri aparitia parazitilor!

Afla cum poti opri aparitia parazitilor!
Data publicarii: 28 Septembrie 2011
Data actualizare: 28 Septembrie 2011
Depistati din timp prezenta parazitilor la copii! Germenii contamineaza frecvent organismele tinere inca de la varsta de 2 ani.

Microorganismele pot da simptomele altor boli. Printre acestea, sindromul colonului iritabil, piele iritata, dureri articulare sau chiar semnele unei alegii.
In cele mai multe cazuri, prezenta parazitilor intestinali are o manifestare clara.

Din cauza apetitului cu probleme, copiii pot ajunge usor la anemii feriprive. Asa ca cazul unei carente de fier dovedite de analize se recomanda si un examen coproparazitologic. Insa parazitii intestinali pot da simptome similare altor boli. Cel mai adesea dau reactiile sunt similar unei alergii cu manifestare cutanata.

Durerile abdominale acute asemanatoare ocluziei intestinale reprezinta alte semne care pot trada prezenta parazitilor intestinali.

Si manifestarile trichinelozei coincide cu ale altor afectiuni. In cazul acestei infestari pot aparea dureri articulare, dureri musculare si chiar febra. Acestea sunt motivele pentru care specialistii pediatri au o recomandare certa.

Alaturi de acest tratament, trebuie intarit sistemul imunitar al copilului.

Un sistem imunitar puternic nu permite inmultirea excesiva a parazitilor. Este unul dintre motivele pentru care adultii sufera mai rar de parazitoze. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!