Afla de ce s-au despartit Taylor Swift si Jake Gyllenhaal!

Afla de ce s-au despartit Taylor Swift si Jake Gyllenhaal!
Citeste mai mult despre: Taylor Swift, despartire, Jake Gyllenhaal,
Data: 05 Ianuarie 2011
Relatia lor a inceput in luna octombrie a anului trecut si parea promitatoare, de aceea vestea despartirii a luat pe toata lumea prin surprindere. Daca pana ieri nu se aflase nimic despre motivele care ar fi putut sa ii faca pe Taylor si Jake sa mearga pe drumuri diferite, acum au aparut primele speculatii.

Se pare ca Jake Gyllenhall a fost cel care a initiat despartirea, obosit de publicitatea care a venit la pachet odata cu relatia lor, dar si agasat de diferenta de varsta dintre cei doi. Taylor Swift are 21 de ani, iar Jake 30.

Jake a fost cel care a abordat-o si si-a dorit sa fie impreuna, dar acum nu mai e interesat”, spune un apropiat al celor doi. “Spunea ca nu ii place toata atentia pe care o primeste din partea presei de cand e cu Taylor si ca resimte diferenta de varsta dintre ei. Taylor este suparata acum”, a adaugat sursa. Relatia lor nu a durat decat doua luni, insa se pare ca frumoasa Taylor deja se atasase destul de mult de Jake.

Nici lui Jake nu ii este indiferenta Taylor, dar e prea multa presiune si publicitate in jurul lor. Vrea ca viata lui private sa fie private, si asta e greu de obtinut atunci cand esti iubitul lui Taylor”, a completat sursa.

Partea buna a lucrurilor e ca Taylor Swift ar trebui sa aiba suficienta inspiratie acum pentru a scrie un nou cantec de inima albastra.

FULLSCREEN
Afla de ce s-au despartit Taylor Swift si Jake Gyllenhaal!
  • /



VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies