Meseriile unde se dau cele mai mari spagi 

Meseriile unde se dau cele mai mari spagi
Citeste mai mult despre: Apropo Tv, Andi Moisescu, Dacia, meserii, spaga,
Data publicarii: 24 Februarie 2011
Data actualizare: 28 Februarie 2011
„In primavara asta, norocul nu e pentru cine se nimereste, ci pentru cine se pregateste. Ce nu mi-e foarte clar e daca e vorba despre noi, echipa Apropo Tv sau despre clientii nostri traditionali, prea cunoscuti publicului. Oricum, un lucru e sigur. Le pregatim cu multa caldura al 13-lea sezon”, a tinut sa precizeze Andi Moisescu, cel care revine din 27 februarie, de la 13:05, la ProTv cu Apropo Tv.

Si pentru ca emisiunea nu putea sa debuteze altfel decat cu un subiect in mare voga, pe 27 februarie Apropo Tv s-a preocupat de meseriile in care se dau cele mai mari spagi. Cele de ieri si de azi, bineinteles, ca nu e nici un domeniu in care lucrurile sa dureze o vesnicie. Daca odinioara „nasii” din trenuri, macelarii, agentii de la rutiera sau operatorii de la casa de comenzi erau modelele de neratat pentru cei care visau sa-si rotunjeasca veniturile pe sub mana, astazi situatia sta altfel.

Ce sa te faci ca sa ai sanse la spaga substantiala, duminica, in ApropoTv. Varujan Vosganian, Marius Florea Vizante si Dan Teodorescu au deschis lista de comentatori ai celui de-al 13-lea sezon. 

O reclama interzisa la Dacia Duster a starnit reactii pe Internet si, tocmai de aceea, Andi i-a oferit atentia cuvenita in editia din 27 februarie. Cristian Tudor Popescu, sofer de Dacie dintotdeauna, Victor Ponta, care a participat prima data la raliu cu o Dacie si Dan Vardie au fost invitatii lui Andi.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!