Află totul despre Cătălin Zmărăndescu, luptătorul a cărui apariţie în Fermă l-a surprins pe Moroşanu

Află totul despre Cătălin Zmărăndescu, luptătorul a cărui apariţie în Fermă l-a surprins pe Moroşanu
Data: 09 Aprilie 2019
Cătălin Zmărăndescu a devenit cunoscut ca luptător K1, dar şi ca fost bodyguard al lui Gigi Becali           

A împlinit de curand 46 de ani şi până acum se poate spune că a avut o viaţă plină. Multiplu campion mondial MMA, Zmărăndescu este hotărât să câştige marele premiu în valoare de 50.000 de Euro, iar Cătălin Moroşanu a avut o reacţie cel puţin interesantă la apariţia lui în show.

A devenit cunoscut publicului larg atunci când a început să lucreze pentru Gigi Becali. A ajuns să fie bodyguard pentru acesta după o competiţie sportivă în care a avut meci cu una dintre gărzile de corp ale lui Becali, un alt sportiv pe care l-a făcut KO foarte uşor. În timpul perioadei în care a colaborat cu Becali, a ajuns însă şi în închisoare: în 2009, când lui Becali i-a fost furată mașina, a fost implicat și Zmărăndescu în recuperarea acesteia. În consecință, a stat în arest preventiv 29 de zile.

După problemele în care a fost implicat cu omul de afaceri, luptătorul a pierdut tot, dar s-a mutat în Anglia, unde s-a pus înapoi pe picioare ca şi sportiv şi a fost poreclit "The Legend". Tot în Anglia s-a şi căsătorit a doua oară cu Luiza, pe care a cerut-o în 2013, la finalul unui meci de box. 

Înainte a fost însurat 14 ani cu Cristina, alături de care are doi copii, pe Alexandra şi pe Mihai. Băiatul, acum în vârstă de 19 ani, s-a apucat de box şi MMA în urmă cu doi ani. 
 
Deşi în Anglia a obţinut  inclusiv licenţa de antrenor, în 2018 Zmărăndescu a decis să se întoarcă în România. La revenirea în ţară a declarat că a făcut pace cu tot trecutul şi că acum se concentrează pe viitor. Mai ales că a doua soţie i-a dăruit o fetiţă superbă, pe Matilda Victoria.

Puteţi urmări momente importante din FERMA-UN NOU ÎNCEPUT, pe PRO TV PLUS:

 

FOTO: FACEBOOK

FULLSCREEN
zmarandescu
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO