Agentul Scully se intoarce pe micul ecran. Ce rol va interpreta si cum arata Gillian Anderson la 10 ani dupa serialul "Dosarele X"

Agentul Scully se intoarce pe micul ecran. Ce rol va interpreta si cum arata Gillian Anderson la 10 ani dupa serialul  Dosarele X
Citeste mai mult despre: Gillian Anderson, Dosarele X, Hannibal,
Data: 17 Decembrie 2012
Gillian Anderson revine in televiziunea americana dupa 10 ani de absenta.

Interpreta agentului Dana Scully din "Dosarele X" a acceptat un rol in serialul "Hannibal", difuzat de NBC. Ea va aparea in mai multe episoade si interpreteaza rolul terapeutei doctorului Hannibal Lecter.

"Suntem incantati ca Gillian Anderson a ales serialul "Hannibal" pentru a marca revenirea in televiziunea americana, dupa 10 ani de absenta", declara producatorul serialului, Bryan Fuller.

"Inteligenta si stilul ei sofisticat, ca sa nu mai vorbim de "pedigree-ul" ei in materie de televiziune, o transforma in actrita perfecta pentru a face fata sclipirilor mintii si manipularilor psihologice ale unuia dintre cele mai dure personaje din cultura pop", adauga acesta intr-un interviu pentru Entertainment Weekly.

FULLSCREEN
Agentul Scully se intoarce pe micul ecran. Ce rol va interpreta si cum arata Gillian Anderson la 10 ani dupa serialul "Dosarele X"
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO