Ai crescut cu ea. Transformarea spectaculoasa a lui Cleo din serialul H2O, la 4 ani de la incheierea filmarilor

Ai crescut cu ea. Transformarea spectaculoasa a lui Cleo din serialul H2O, la 4 ani de la incheierea filmarilor
Citeste mai mult despre: Phoebe Tonkin, actrita, H2O, serial, vedeta,
Data: 31 Martie 2014
Va mai amintiti de Emma, Cleo si Rikki, trei fete care devin prietene inseparabile dupa ce raman blocate pe insula Mako, unde capata abilitatati de a controla apa, dar si de a se transforma in sirene atunci cand sunt atinse chiar si de cel mai mic strop de apa?

Ei bine, datorita acestui serial care a marcat o generatie, actritele Claire Holt, Phoebe Tonkin si Cariba Heine au devenit vedete peste noapte si, o parte dintre ele, au ajuns chiar sa cucereasca showbiz-ul american.

VEZI MAI MULTE IMAGINI AICI.

Asa cum probabil stii deja, cariera lui Claire Holt, cea care juca rolul Emmei Gilbert, a luat avant dupa aparitia in serialele "The Vampire Diaries" si "The Originals", in rolul Rebekahai. Ea a mai jucat insa si in "Mean Girls 2", "Pretty Little Liars" sau "Blue Like Jazz".  

De cealalta parte, cea mai iubita dintre sirene, Pheobe Tonkin, a reusit la randul ei sa cucereasca America si si-a facut debutul in CW cu rolul unei vrajitoare rasfatate serialul "The secret circle". Vazandu-i abilitatile producatorii au propus-o pentru cateva aparitii in "The Vampire Diaries" si apoi au transformat-o intr-o prezenta constanta a serialului "The Originals".

Acolo, Phoebe joaca rolul lui Haley, o femeie-varcolac care are legaturi apropiate cu primii vampiri ai lumii, si care trece printr-o serie de situatii misterioase, nebanuite si pline de mister in New Orleans.

Ca parte a grupului de actori din "The Originals", Phoebe participa constant la evenimente mondene alaturi de colegii ei si demonstreaza inca o data ca fata timida cu breton ciudat din "H2O" a ramas doar o amintire. Tonkin s-a transformat intr-o femeie superba si la 25 de ani reuseste sa suceasca mintile tuturor barbatilor.

Se spune chiar despre ea ca ar fi inceput o relatie cu un actor extrem de popular la Hollywood, Paul Wesley (Stefan din "The Vampire Diaries"), imediat dupa ce acesta a pus punct casniciei cu sotia lui.

 

 

 

FULLSCREEN
Ai crescut cu ea. Transformarea spectaculoasa a lui Cleo din serialul H2O, la 4 ani de la incheierea filmarilor
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO