Aidan Bryant, un acrobat de 18 ani, a câștigat concursul America's Got Talent: All-Stars. Pe ce loc s-a clasat Ana Maria Mărgean

Aidan Bryant, un acrobat de 18 ani, a câștigat concursul America s Got Talent: All-Stars. Pe ce loc s-a clasat Ana Maria Mărgean
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 28 Februarie 2023
Data actualizare: 28 Februarie 2023
Luni seară, fanii show-ului America's Got Talent: All-Stars și-au ales câștigătorul. Publicul american i-a acordat cele mai multe voturi acrobatului autodidact Aidan Bryant, în vârstă de 18 ani. În finală, Ana Maria Mărgean a prezentat încă un număr excepțional, alături de idolul ei, comediantul Terry Fator. Românca s-a clasat în primii 5, cei mai talentați concurenți. 

În finala concursului, care s-a desfășurat la Los Angeles, au fost anunțați, în ordine aleatorie, cinci concurenți care au acumulat cele mai multe voturi din partea telespectatorilor: 

Aidan Bryant - acrobat
Aidan McCann- magician
Avery Dixon- saxofonist
Light Balance Kids- dansatori
Ana-Maria Margean- ventriloc 

Câștigător al concursului America's Got Talent: All-Stars a fost ales acrobatul Aidan Bryant. Tânărul de 18 ani a învățat singur mișcările dificile de acrobație. Într-un interviu, el a povestit că a văzut un videoclip cu Pink executând un număr de acrobație la un concert. După acel moment, viața lui nu a mai fost la fel. „Am intrat în dulapul bunicii, am găsit un cearșaf, i-am pus două curele și le-am agățat într-un copac din grădină”. 


 
„A fi în finală înseamnă că toată munca mea de când aveam 14 ani, exersarea în curtea din spate a casei, în copac, a dat roade”, a spus Bryant pentru People, înainte de finală. „Am simțit că sunt gata să câștig de data aceasta. Când m-am clasat pe locul doi, în sezonul 16 AGT, nu am visat niciodată că voi ajunge atât de departe, dar acum simt că aceasta este a doua mea șansă de a dovedi lumii că am trecut de la un amator la un acrobat profesionist”, a mai declarat el.În finala de la America's Got Talent: All-Stars, Ana Maria Mărgean a prezentat un număr alături de idolul ei, comediantul Terry Fator. În urma voturilor exprimate de către telespectatori, ea s-a clasat pe locul 4. Despre participarea ei la acest concurs, fetița de 14 ani a vorbit în emisiunea „La Măruță”: 
 
„Bineînțeles că am avut emoții, dar emoțiile mele sunt mereu constructive și m-au ajutat. Waldo (câinele-păpușă cu care Ana Maria s-a prezentat la „America’s Got Talent: All-Stars” 2023) este cel mai nou prieten al meu, unul dintre cei mai noi. Mama mea l-a făcut. Mie îmi plac foarte mult cățeii, am și un cățel acasă primit cu ocazia Românii au Talent.”, a spus ea.

 
Sursă foto: arhiva PRO TV,  Instagram/ anamariamargean.officialaidanb.ryant

Vezi și: Surprinsă de GOLDEN BUZZ, Taheira ne povestește cât de emoționată a fost pe scena de la Românii au talent

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!