Al 15-lea sezon al serialului „Criminal Minds" va fi și ultimul. Ce alt serial ai putea urmări în loc

Al 15-lea sezon al serialului bdquo;Criminal Minds  va fi și ultimul. Ce alt serial ai putea urmări în loc
Data: 11 Ianuarie 2019
Serialul „Criminal Minds”, o producție a postului de televiziune american CBS, se va încheia. 

Foto: CBS / Criminal Minds

Al 15-lea sezon va fi și ultimul, scrie publicația Variety.

Site-ul variety mai informează și că acest sezon va avea 10 episoade.

După ce vor fi difuzate și aceste ultime 10 episoade, serialul va totaliza 325 de episoade și va deveni, oficial, unul dintre cele mai longevive seriale difuzate vreodată. 

Show-ul urmărește activitatea unei echipe de elită din cadrul FBI (Unitatea de Analiză Comportamentală) care trebuie să găsească pattern-uri comportamentele în mințile celor mai periculoși criminali din Statele Unite. Pattern-urile comportamentale descoperite îi ajută pe agenți să fie mereu cu un pas înaintea criminalilor pe care îi urmăresc și să le poată anticipa sau chiar influența următoarea mișcare. 

Din distribuție fac parte actorii Joe Mantegna, Paget Brewster, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook, Aisha Tyler, Kirsten Vangsness, Adam Rodriguez și Daniel Henney.

Decizia de a pune punct vine pe fondul scăderilor dramatice în audiență din ultimii ani, dar și pe fondul unui scandal sexual de amploare. Directorul de fotografie al seriei, Greg St. John, a fost acuzat de hărțuire sexuală de mai multe femei care au filmat de-a lungul timpului pentru acest serial. 

Un alt serial pe care l-ai putea urmări dacă ți-a plăcut „Criminal Minds" ar putea fi „Mindhunter", în care o să poți vedea cum a luat naștere această Unitate de Analiză Comportamentală din cadrul FBI.

Serialul are deja un sezon - care are în prim-plan joaca de-a șoarecele și pisica dintre agentul special Holden Ford și Edmund Kemper, unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din Statele Unite. Între cei doi se dezvoltă o relație ciudată și fascinantă, care îl va face pe agentul Holden să se întrebe dacă nu cumva el și Kemper au mult mai multe în comun decât ar putea părea la prima vedere.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO