Al 17-lea sezon "Las Fierbinți" începe marți, 4 februarie, de la ora 20:30, la PRO TV

Al 17-lea sezon  Las Fierbinți  începe marți, 4 februarie, de la ora 20:30, la PRO TV
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, Pro Tv,
Data: 22 Ianuarie 2020
Cel mai iubit serial din România revine săptămâna viitoare cu un nou sezon.

În fiecare marți și joi, de la ora 20:30, personajele din Las Fierbinți revin pe micile ecrane cu noi aventuri și noi situații amuzante. 

Viața în cel mai cunoscut sat din România își continuă cursul firesc, iar Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel și toate celelalte personaje îndrăgite își continuă viața fierbințeană în ritmul deja cunoscut.

Cum vor face față unor noi povești de dragoste, depresiei sau dacă vor putea să câștige mai mulți bani, așa cum visează de mulți ani, vedem în cel de-al 17-lea sezon. 

”De abia aștept să urmăriți noul sezon. Multe nu se pot spune și nu se pot dezvălui, însă cu siguranță veți râde la fel de mult și la acest nou sezon. Situații inedite, replici spumoase și multe altele surprinzătoare, toate acestea se regăsesc în noile episoade ale celui mai nou sezon Las Fierbinți. Sper să nu vă dezamăgim și ne bucurăm să ne știm vizionați și de aici înainte”, a spus Anca Dumitra, cea care o interpretează pe Gianina. 


 

În 2019, serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență!

Și în anul 2019, Las Fierbinți a fost cel mai urmărit serial din România. Producția a fost lider de audiență și a înregistrat o medie de 11 puncte de rating și 29.6% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.3 puncte de rating și 17% share.
La nivel național, peste 2.2 milioane de telespectatori s-au bucurat de comedie, la PRO TV.

 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

FULLSCREEN
Al 17-lea sezon Las Fierbinți începe marți, de la ora 20:30, la PRO TV!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO