Alain Prost a fost la Pro Motor... cu Dacia Duster

Alain Prost a fost la Pro Motor... cu Dacia Duster
Citeste mai mult despre: Alain Prost, Dacia, Pro Motor,
Data publicarii: 05 Februarie 2010
Data actualizare: 05 Februarie 2010
Ce onoare mai mare putea face Romaniei un campion de Formula 1, decat sa conduca... o Dacie? Si nu oriunde, ci in cadrul unui concurs de senzatie cum este Trofeul Andros.

Alain Prost, caci despre el este vorba, s-a urcat la volanul unui Duster Concept pentru a demonstra de ce este in stare noua masina Dacia, chiar daca, tot ce e pe dedesubtul caroseriei nu are nici o legatura cu viitorul SUV romanesc 4x4.

Fostul pilot de Formula 1 s-a clasat al doilea in cadrul Trofeului Andros, care a inceput in decembrie si s-a incheiat sambata, 31 ianuarie, pe pistele de la Super Besse. La final, francezul s-a declarat multumit de Duster si a declarat ca la prima participare cu o maşina noua, a reusit sa-si incomodeze  adversarii rodaţi. Mai mult decat atat, prima participare Dacia la Trofeul Andros a insemnat 3 victorii şi titlul de vicecampion pentru Alain Prost.

Pro Motor a prezentat imagini in exclusivitate de la Trofeul Andros, o competitie in care echipele nu au timp pentru setari ulterioare. Este aproape imposibil sa faci teste intre doua curse, astfel ca, pana la ultima cursa, echipa a lucrat sa obtina maximum de la Duster. Alain Prost, care are de gand sa profite de sfarsitul acestei ierni pentru a analiza datele adunate si pentru a testa noile soluţii, a spus la finalul competitiei ca ar dori ca in sezonul urmator sa concureze tot cu Dacia. Incepand cu sfarşitul lui martie 2010, Dacia Duster va fi comercializat progresiv (in versiunile 4x2 şi 4x4) in Europa, Turcia, Africa si in Orientul Mijlociu.

 
ȘTIRI SIMILARE
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!