Alec Baldwin, entuziasmat că nu va mai trebui să-l parodieze pe Donald Trump

Alec Baldwin, entuziasmat că nu va mai trebui să-l parodieze pe Donald Trump
Alec Baldwin a intrat în pielea lui Donald Trump la „Saturday Night Live”. FOTO: Getty Images
Alec Baldwin, care l-a parodiat pe Donald Trump într-o serie de scheciuri găzduite de emisiunea Saturday Night Live, a dezvăluit că va renunța la personajul său. Actorul de 62 de ani l-a luat peste picior pe fostul președinte american în ultimii 4 ani.

Parodierea lui Donald Trump a fost o sarcină grea pentru Alec Baldwin, care s-a declarat încântat că poate să renunțe la personajul său caricatural.

Citește și

Nu cred că am fost vreodată atât de încântat că am pierdut un job”, a scris pe Twitter actorul de 62 de ani. Alec Baldwin îl parodiază pe Donald Trump încă din 2016, iar scenetele sale au sporit audiența emisiunii Saturday Night Live în ultimii ani. 

Încă din 2019, actorul spunea că oficialii postului NBC ar trebui să găsească pe altcineva să preia rolul, fiindcă pentru el devenise o adevărată agonie. Acum, Alec Baldwin confirmă că nu se va mai ocupa de acest rol, fiindcă nu mai e cazul.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Donald Trump, atac la adresa lui Alec Baldwin

Aproape 4 ani a fost nevoit Donald Trump să suporte ironiile lui Alec Baldwin la ore de maximă audiență. În 2018, în disperare de cauză, președintele și-a exprimat public părerea despre scheciurile care îl aveau în centrul atenției.

Alec Baldwin, a cărui mediocră carieră aflată pe moarte a fost salvată de teribila mea personificare la SNL, spune acum că a fost o agonie. Alec, agonie a fost pentru cei care au fost forțați să te privească. Aduceți-l înapoi pe Darrell Hammond, mai amuzant și mult mai talentat”, a scris Trump pe Twitter.

Alec Baldwin s-a declarat un susținător al președintelui ales, Joe Biden, și al vicepreședintelui Kamala Harris.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Dr. Mihaela Bilic: Cum să avem un sistem imunitar perfect în iarna pandemică

FULLSCREEN
Alec Baldwin, entuziasmat că nu va mai trebui să-l parodieze pe Donald Trump
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies