Alec Baldwin, primele declarații după ce ancheta FBI a concluzionat că el a apăsat pe trăgaci

Alec Baldwin, primele declarații după ce ancheta FBI a concluzionat că el a apăsat pe trăgaci
Citeste mai mult despre: Alec Baldwin, ancheta FBI, Halyna Hutchins,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 18 August 2022
Data actualizare: 18 August 2022
Alec Baldwin a avut o primă reacție după ce anchetatorii de la FBI au stabilit că actorul a apăsat pe trăgaciul armei care a ucis-o pe Halyna Hutchins. 

Alec Baldwin (64 de ani) a rememorat momentele de groază petrecute pe platoul de filmare ale western-ului “Rust”. Tragedia s-a petrecut în 21 octombrie, la o fermă din New Mexico, acolo unde se filma pelicula. 

Halyna Hutcchins avea 42 de ani când a murit pe platourile de filmare. Potrivit martorilor, Alec Baldwin se pregătea să filmeze scena cu arma, când a pus mâna pe revolverul Colt 45 și s-a adresat echipei de producție: “Deci, bănuiesc că o să scot ăsta afară, trag, și ‘Bang!”, scrie Daily Mail.

La scurt timp, Halyna Hutchins s-a prăbușit la pământ cu o hemoragie puternică. Glonțul tras de Alec Baldwin i-a străpuns pieptul și l-a rănit inclusiv pe regizorul Joel Souza, care se afla în spatele Halynei. 

Care sunt concluziile FBI în cazul morții Halynei Hutchins

Recent, FBI a ajuns la concluzia că arma nu se putea descărca fără ca trăgaciul să fie apăsat. Raportul, publicat de agentul special Jose Cortez, arată că FBI a efectuat trei teste de descărcare accidentală a armei de foc folosite de Baldwin pentru a determina dacă aceasta ar fi putut trage fără ca trăgaciul să fie apăsat, scrie USA Today.

Fiecare test a dus la aceeași concluzie: că arma nu s-ar fi putut declanșa "fără o apăsare a trăgaciului". Astfel, raportul celor de la FBI contrazice versiunea actorului care a declarat că nu a apăsat pe trăgaci.

Ce declarații a făcut Alec Baldwin

Actorul a apărut în podcast-ul “The Chris Cuomo Project” și a declarat că doar cei care au fost pe platou în acea zi fatidică știu exact ce s-a întâmplat.

Alec Baldwin a mai precizat că așteaptă raportul procurorului districtual. 

"Știu că fiecare persoană de pe platoul de filmare știe ce s-a întâmplat (…). Oamenii care vorbesc cel mai tare despre ce s-a întâmplat sau care speculează nu au fost pe platoul de filmare... ei vorbesc la nesfârșit despre “dacă” asta și “dacă' aia. (…) Lucrul pe care îl au în comun este că nimeni nu a fost acolo. Și toți cei care au fost acolo știu exact ce s-a întâmplat", a spus Baldwin, potrivit People

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ capturi Youtube
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!