Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar România, va cânta în biserică, în Joia Mare

Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar România, va cânta în biserică, în Joia Mare
Alessandro Mucea, primul superstar al României
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Decembrie 2021
Data actualizare: 22 Decembrie 2021
Supriză mare pentru românii care i-au urmărit evoluția la SuperStar România. De pe scena celui mai spectaculos show de cântat, Alessandro Mucea va ajunge în biserică, unde va susține un concert de colinde.

Alessandro Mucea a vrăjit pe toată lumea la SuperStar România. Acum, o comunitate mică din estul țării îl va avea doar pentru ea. În Joia Mare, Alessandro Mucea va cânta în biserica din satul natal, Cotu Vameș (Neamț), alături de meteorologul Victor Bărbuță.

Anunțul a fost făcut pe rețelele sociale de preotul Mario-Doru Ciucanu.

Dreptmăritori creștini,

Joi, 23 decembrie 2021, vă invităm la biserica "Sfântul Dumitru" din Cotu Vameș, pentru a ne ruga împreună la Slujba AGHIESMEI, de la ora 18:00 și la TAINA SFÂNTULUI MASLU, de la ora 18:30!

De la ora 19:30, vom avea bucuria de a asculta un scurt CONCERT DE COLINDE, în interpretarea lui Victor Bărbuță  și a talentatului și deja consacratului interpret: Mucea Alessandro Gheorghe...

Vă urăm și vă dorim sărbători binecuvântate și vă așteptăm cu mare drag!”, a scris acesta pe Facebook.

Alessandro Mucea, un milion de lei la SuperStar România

Alessandro Mucea este, la 18 ani, primul superstar al României, desemnat prin vot popular în primul sezon al emisiunii SuperStar România. Tânărul s-a ales cu un premiu de un milion de lei (200.000 de euro), bani pe care îi va investi în cariera sa muzicală. 

Nu știu exact cum va fi viața mea după concurs, dar știu ce vreau să fac. Mai departe vreau să mă apuc de învățat muzică si de a deveni mai bun în ceea ce fac”, a spus Alessandro pentru click.ro.

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!