Alessiah lansează prima piesă din 2023: „Matching Hearts”

Alessiah lansează prima piesă din 2023: Matching Hearts
Citeste mai mult despre: alessiah, matching hearts,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 01 Martie 2023
Data actualizare: 01 Martie 2023
Chiar la început de primăvară, Alessiah lansează prima melodie din acest an, „Matching Hearts”, despre iubirea sinceră, ca cea adolescentină.

Piesa „Matching Hearts” este produsă și compusă de Manuel Riva, alături Ester Peony, și este pentru prima oară când Alessiah colaborează cu acesta.

„Mă gândeam cum să încep anul 2023, aveam câteva piese pregătite, însă una parcă şi-a găsit locul perfect. «Matching Hearts» este o melodie în care îţi dai seama rapid că este vorba despre dragostea dintre doi adolescenţi, acea dragoste în care crezi ca şi cum ar fi ultima. Sunt sigură că sunt foarte mulți adolescenţi care se vor regăsi în mesajul frumos al melodiei, iar dacă nu se regăsesc le transmit un lucru: Nu vă faceţi griji, căci va veni şi o să vă lovească, dar inainte de toate nu uitaţi că este vorba despre «matching brains», în primul şi-n primul rând! Iubiţi frumos şi responsabil”, a spus Alessiah. 

Videoclipul, realizat de Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan, echipă cu care Alessiah colaborează deja de o vreme, o surprinde într-un cadru tipic american, într-un laundry, înconjurată de mașini de spălat, loc în care îl întâlnește pe cel care urmează să-i devină iubit în următoarele cadre are videoclipului.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!