Alex Delea și Alexandra Duli, poza care i-a pus pe gânduri pe fani: “E ceea ce pare?”

Alex Delea și Alexandra Duli, poza care i-a pus pe gânduri pe fani: E ceea ce pare?
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 09 Iunie 2022
Data actualizare: 10 Iunie 2022
După ce s-a întors din jungla dominicană, Alex Delea nu stă locului o clipă. Pe lângă aparițiile la TV, câștigătorul Survivor își face timp pentru cele mai importante femei din viața lui, dar și pentru foștii colegi. 

Recent, cel alintat “Deliciosul” de Elena Chiriac s-a revăzut cu o parte din foștii “survivori” la o terasă din Capitală. 

Alex Delea a luat masă cu Elena Chiriac, Blaze, Mihaela Stan și Alexandra Duli. Cea din urmă a făcut și câteva fotografii pe care le-a postat pe Instagram. 

Ca un adevărat gentleman, Delea le-a adus fetelor și câte un trandafir. 

Fotografiile postate de Duli pe contul de socializare, în care cei doi par foarte apropiați, i-au pus pe gânduri pe fani. Mai mult, comentariile amuzante lăsate de foștii Războinici i-au derutat și mai mult pe internauți. 

“Casă de piatră!”, a scris Elena Matei la postare, în timp ce Oana Ciocan le-a transmis: “Casă de piatră, nebunii mei! Și mulți, mulți copilași!”. Și fosta războinică Ana Dobrovie a reacționat la postare: “Mamă, ce frumoși sunteți voi!”. 

Fanii au fost încântați peste măsură la gândul că cei doi ar putea forma un cuplu: „Doi frumoși!”, „Cei mai frumoși! Pentru voi m-am uitat la Survivor!” „Eu cred că vă potriviți! Nu știu dacă sunteți împreună, dar vă stă bine!”, “Măi nebunilor, e ceea ce pare?”, “Sunteți minunați împreună!”, “Bravo, eram sigur că vă combinați!”, “Doamne ajută să rămâneți împreună tot restul vieții”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii Survivor. 

Fotografii: Instagram

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!