Alex Dima si Sara au facut cartiere intregi de castele de nisip la Gura Portitei. FOTO

Alex Dima si Sara au facut cartiere intregi de castele de nisip la Gura Portitei. FOTO
Citeste mai mult despre: Alex Dima, Gura Portitei,
Data: 05 Septembrie 2012
Strabate tara in lung si-n lat pentru a face dezvaluiri uluitoare in cadrul emisiunii de anchete jurnalistice Romania, te iubesc! si de fiecare data acasa il asteapta o printesa bucuroasa sa-si revada partenerul de joaca preferat.

Tocmai de aceea, in aceasta vara, corespondentul Stirilor ProTv Alex Dima a vrut sa-si ia revansa fata de fetita lui pentru toate zilele petrecute departe de ea, asa ca s-au refugiat pentru cateva zile la Gura Portitei. 


Am dormit direct intr-o baracuta, pe malul apei, cu gainile sub podea. La ora 4 imi cantau cocosii direct sub pat. Enervant in prima noapte, dar apoi ne-am obisnuit. Cand se incalzea mai bine ieseau si serpii, tot de sub baracuta. Cu asta n-am reusit sa ma obisnuiesc”, isi aminteste Alex Dima

N-am mai fost la Gura Portitei. Am descoperit unul dintre cele mai frumoase si linistite locuri din Romania. Curat si civilizat. Am stat cateva zile, dar a parut o vesnicie. Fara telefoane, fara internet, departe de claxoane. Eu si Sara ne-am jucat, am facut cartiere intregi de castele de nisip si am mancat pe rupte peste de toate natiile”, a mai dezvaluit corespondentul Stirilor ProTv. 

FULLSCREEN
Alex Dima si Sara au facut cartiere intregi de castele de nisip la Gura Portitei
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO