Alex Rodriguez, cu ochiul vânăt la câteva zile după ce a fost acuzat de infidelitate. J Lo, ce i-ai făcut?

Alex Rodriguez, cu ochiul vânăt la câteva zile după ce a fost acuzat de infidelitate. J Lo, ce i-ai făcut?
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Martie 2019
Data actualizare: 15 Martie 2019
Logodnicul lui Jennifer Lopez a apărut cu o vânătaie la ochi, mare cât o zi de vară pe un aeroport din Miami, la întoarcerea din Bahamas.

Alex Rodriguez (43 de ani) a cerut-o de soție pe Jennifer Lopez weekendul trecut, în timpul unei vacanțe în Bahamas. La scurt timp după ce a făcut anunțul oficial, un fost coleg de-ai săi de la echipa New York Yankees l-a acuzat pe Twitter că o înșală pe J Lo cu fosta lui soție. Jose Canseco (54 de ani) i-a cerut lui Rodriguez să fie bărbat și să recunoască, măcar acum, că nu îi e fidel lui J Lo.

Fostul jucător de baseball l-a și provocat să-l înfrunte, față în față, ca un bărbat adevărat, dacă are ceva de spus în apărarea lui. Însă, se pare că cea care l-a muștruluit serios este chiar Jennifer Lopez.

Alex Rodriguez avea ochiul stâng vânăt și buza spartă la întoarcerea din Bahamas, după cum arată fotografiile realizate de paparazzi. Fostul sportiv a încercat să-și ascundă rana cu ajutorul unei bluze cu glugă.

Cei doi logodnici s-au întors jos din vacanță, iar paparazzi i-au surprins pe aeroportul Miami-Opa Locka din Florida. Jennifer Lopez s-ar fi putut răzbuna pe proaspătul ei logodnic, mai ales că în ultimul timp s-a antrenat serios la sacul de box. 

Jose Canseco dezvăluise pe Twitter că Alex Rodriguez o minte pe Jennifer Lopez și o înșală cu fosta lui soție, Jessica Canseco. Până în acest moment, J Lo nu a reacționat public la aceste acuze, însă din imaginile care au ajuns în presă se poate vedea că e furioasă.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez păreau cei mai fericiți în urmă cu o săptămână, când au realizat și o ședință foto pe plajă.

Citește și: Ceva nu e în regulă cu fotografiile în care Jennifer Lopez e cerută în căsătorie

FOTO: Jennifer Lopez Facebook

Fostul jucători de baseball a cerut-o pe J Lo, iar ea a spus DA pentru a cinea oară în viața ei. Cântăreața a fost căsătorită de trei ori și s-a logodit cu Ben Affleck. Artista are doi copii, gemeni, cu Marc Anthony.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!