Alex Rodriguez, cu ochiul vânăt la câteva zile după ce a fost acuzat de infidelitate. J Lo, ce i-ai făcut?

Alex Rodriguez, cu ochiul vânăt la câteva zile după ce a fost acuzat de infidelitate. J Lo, ce i-ai făcut?
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 15 Martie 2019
Data actualizare: 15 Martie 2019
Logodnicul lui Jennifer Lopez a apărut cu o vânătaie la ochi, mare cât o zi de vară pe un aeroport din Miami, la întoarcerea din Bahamas.

Alex Rodriguez (43 de ani) a cerut-o de soție pe Jennifer Lopez weekendul trecut, în timpul unei vacanțe în Bahamas. La scurt timp după ce a făcut anunțul oficial, un fost coleg de-ai săi de la echipa New York Yankees l-a acuzat pe Twitter că o înșală pe J Lo cu fosta lui soție. Jose Canseco (54 de ani) i-a cerut lui Rodriguez să fie bărbat și să recunoască, măcar acum, că nu îi e fidel lui J Lo.

Fostul jucător de baseball l-a și provocat să-l înfrunte, față în față, ca un bărbat adevărat, dacă are ceva de spus în apărarea lui. Însă, se pare că cea care l-a muștruluit serios este chiar Jennifer Lopez.

Alex Rodriguez avea ochiul stâng vânăt și buza spartă la întoarcerea din Bahamas, după cum arată fotografiile realizate de paparazzi. Fostul sportiv a încercat să-și ascundă rana cu ajutorul unei bluze cu glugă.

Cei doi logodnici s-au întors jos din vacanță, iar paparazzi i-au surprins pe aeroportul Miami-Opa Locka din Florida. Jennifer Lopez s-ar fi putut răzbuna pe proaspătul ei logodnic, mai ales că în ultimul timp s-a antrenat serios la sacul de box. 

Jose Canseco dezvăluise pe Twitter că Alex Rodriguez o minte pe Jennifer Lopez și o înșală cu fosta lui soție, Jessica Canseco. Până în acest moment, J Lo nu a reacționat public la aceste acuze, însă din imaginile care au ajuns în presă se poate vedea că e furioasă.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez păreau cei mai fericiți în urmă cu o săptămână, când au realizat și o ședință foto pe plajă.

Citește și: Ceva nu e în regulă cu fotografiile în care Jennifer Lopez e cerută în căsătorie

FOTO: Jennifer Lopez Facebook

Fostul jucători de baseball a cerut-o pe J Lo, iar ea a spus DA pentru a cinea oară în viața ei. Cântăreața a fost căsătorită de trei ori și s-a logodit cu Ben Affleck. Artista are doi copii, gemeni, cu Marc Anthony.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies