Alex Velea i-a răspuns lui Abi, după ce acesta din urmă a afirmat că băieții Antoniei nu sunt făcuți cu artistul

Alex Velea i-a răspuns lui Abi, după ce acesta din urmă a afirmat că băieții Antoniei nu sunt făcuți cu artistul
Citeste mai mult despre: Alex Velea, Abi, Antonia,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Iunie 2020
Data actualizare: 03 Iunie 2020
De aproximativ șase luni, Alex Velea și Abi sunt într-un război care pare că nu se va termina niciodată, cei doi cântăreți atacându-se reciproc în mediul online prin piese și vloguri.

Primul care a început scandalul a fost Abi, care l-a atacat pe Alex Velea pe instastory, după care a afirmat că artistul a vrut să îl bată, atunci când s-au întâlnit într-un mall din Capitală.

Ca replică, partenerul Antoniei a postat pe YouTube un vlog în care povestea ce s-a întâmplat, dar și un disstrack dedicate lui Abi.

Abi a așteptat câteva luni pentru a-i răspunde lui Alex Velea, iar disstrack-ul pe care l-a lansat el a fost unul foarte dur, în care a aruncat cu multe cuvinte care nu pot fi reproduse, dar a și afirmat că Alex Velea nu ar fi tatăl băieților pe care îi are Antonia.

Deși a încercat să se țină departe de scandal de această dată, Alex Velea le-a oferit jurnaliștilor de la Impact o reacție cu privire la disstrack-ul postat de Abi pe YouTube.

„În viață trebuie să ai bun simț și decență. Te mai cerți ba pe muzică, ba pe altele, dar nu te legi de familia omului. El s-a luat de familia mea, de nevastă, de copii, de tot ceea ce a putut. Antonia a suferit prea mult din acest motiv, deci nu am ce replică să dau unei asemenea persoane, educația vorbește de la sine. Am alte lucruri mai importante de făcut. Fiecare pasăre moare pe limba ei”, a spus Alex Velea pentru sursa citată.

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 11 - Pain: “La 1.4 metri aveam 90 de kile’ “
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!