Alex Velea lansează „Mona Lisa de Cuba”, cu cea mai bună prietenă a Antoniei în rolul principal

Alex Velea lansează Mona Lisa de Cuba , cu cea mai bună prietenă a Antoniei în rolul principal
Autor: Redactia
Data publicarii: 24 Aprilie 2019
Data actualizare: 24 Aprilie 2019
E hot și cu atitudine: „Mona Lisa de Cuba”, cea mai recentă piesă lansată de Alex Velea, promite să fie, după cum declară chiar artistul, hitul verii. 

Piesa este produsă în studiourile Golden Boy Society, muzica este semnată de Theea Miculescu și Alex Velea, versurile aparțin Theei Miculescu, iar videoclipul este realizat de realizat de Ciolpan Films. 

În rolul principal, în videoclip, se află Jesse Mae, cea mai bună prietenă a Antoniei, încă din vremea în care cele două locuiau în Statele Unite. Se pare că tânăra își vizitează prietena din România, petrecând împreună destul de mult timp. Fotografiile pe care le postează pe paginile personale de socializare arată că se înțeleg foarte bine, dar și că formează cu succes una dintre cele mai frumoase și sexy perechi de prietene

Frumoasa brunetă a apărut și într-un videoclip al Antoniei, "Dream about my face".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I told you I’d be ready in 5 minutes, stop calling me every half hour!

A post shared by JESSE MAE (@youneedmae) on 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Single & ready to get nervous around anyone I find attractive. ????

A post shared by JESSE MAE (@youneedmae) onAnul acesta Alex Velea a mai lansat un proiect special, cu un concept aparte: 4 artiști, 10 piese, un album. Colaborarea dintre Lino Golden, Alex Velea, Mario Fresh și Rashid, care formează gașca Golden Gang, a adus publicului la început de an proiectul „10 din 10”, un album ce conține 10 piese cool și fresh, printre care se numără „Am plecat de jos”, „Fvck Banii” sau „10 din 10”.

Alex Velea s-a făcut remarcat în industria muzicală datorită talentului său, fiind un artist complex și complet. Timbrul său special, dar și abilitățile de compozitor, la care se adaugă show-ul pe care îl face pe scenă și felul în care dansează, au făcut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea”, „Secret”, „Când noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfă tare” și „Din vina ta”. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!