Alexander White, secretele unui Drag Queen din România: ”La 14 ani, m-am îmbrăcat, pentru prima oară, în femeie”

Alexander White, secretele unui Drag Queen din România:  La 14 ani, m-am îmbrăcat, pentru prima oară, în femeie
Citeste mai mult despre: canta acum cu mine, Alexander White,
Data: 05 Februarie 2019
Alexander White este unul dintre cei mai cunoscuți entertaineri Drag Queen din România. Acesta ne-a dezvăluit ce se află, de fapt, în spatele machiajului elaborat și a coafurilor complicate și cum este să fii Drag Queen într-o țară ca a noastră.

Alexander, pe numele lui adevărat Alexandru George Albu Roman, explică, pe înțelesul tuturor, ce înseamnă să fii drag queen: ”Un bărbat se îmbrăca ca o femeie, într-un personaj ales de el sau o divă consacrată, ca Madonna, și face spectacol, de obicei în cluburile gay. 

Citește și: Jazzy Jo: „Acest show este un FENOMEN energetic și spiritual”

Am început să fac asta la 14 ani, în baie sau când nu era mama acasă iar, pe parcurs, după ce am spus și mamei mele de toată pasiunea asta a mea, am început să lucrez la look-uri, pentru că este important să ai o imagine powerful, și apoi să ajung să perfecționez show-ul”. 

Alexander mărturisește că, după șocul inițial, mama lui l-a sprijinit în cariera sa.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexander White (@thealexanderwhite) on

Primul meu show a avut loc în Cluj, în România, iar apoi am avut noroc de o mamă senzațională, care a reușit să-mi facă rost de show-uri în Viena, în Londra. Mama a reacționat superbine, a avut nevoie de un pic de psiholog, de un pic de tratament, dar acum este bine”.

Alexander White își face singur machiajul și ținutele, ba chiar semnează, alături de un designer român, un brand de haine. ”M-am inspirat foarte mult din pictură, pentru că am terminat un liceu de profil”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexander White (@thealexanderwhite) on

Alexander crede că România face progrese din punct de vedere al toleranței. ”În România există progres deoarece, uite, în emisiunea Cântă acum cu mine, avem drag queens. Avem show-uri în România, ceea ce este un pas bun, avem evenimente gay, avem cluburi gay. Oamenii reușesc să se deschidă la minte. Am pățit în foarte multe țări să dau de mulți homofobi, până și în Londra, până și în Viena, până și în Berlin”. 

Alexander White este unul dintre cei 100 de specialiști de la ”Cântă acum cu mine”, show care va începe, în curând, la PRO TV. 

FULLSCREEN
Alexander White, secretele unui Drag Queen din România: ”La 14 ani, m-am îmbrăcat, pentru prima oară, în femeie”
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO