Alexandra Becali, despre faptul că a fost părăsită de iubit: Nu ne-a legat nimic mai mult decât o relație de prietenie

Alexandra Becali, despre faptul că a fost părăsită de iubit: Nu ne-a legat nimic mai mult decât o relație de prietenie
Autor: Redactia
Data publicarii: 15 Noiembrie 2019
Data actualizare: 15 Noiembrie 2019
“Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, a fost părăsită de iubit la numai două săptămâni de la nunta surorii sale, Teodora” – este informația care a circulat luna trecută în tabloidele din România. Alexandra vine acum cu precizări legate de această “despărțire”, spunând că, de fapt, ea și Mihnea Grigoriu nu au fost niciodată iubiți.

“Am de făcut câteva precizări cu privire la știrile apărute în presa mondenă, în care se scrie că de câteva săptămâni eu și familia mea am trece printr-o dramă.

Eu și Mihnea Grigoriu ne cunoaștem încă din copilărie și niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât relație de prietenie, fapt pe care de altfel el însuși îl poate confirma.

Având în vedere educația pe care am primit-o de la părinții mei și discreția care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect și am speranța că jurnaliștii care încă își mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie știri vădit mincinoase cu privire la viața mea și a familiei mele. Este totuși păcat că momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri care, în defintiv, nu fac decât afecteze încrederea publicului în mass-media românească”, spune Alexandra Becali.


Alexandra Becali e mult mai mondenă decât surorile sale, se îmbracă de fiecare dată în trend, conduce un bolid de 200 de mii de Euro și e interesată de zona fashion. Inclusiv pe Instagram urmărește o mulțime de case de modă și branduri de firmă. Și la nunta surorii sale a impresionat cu o rochie spectaculoasă, cu motive tradiționale machedonești, accesorizată foarte rafinat.

Mai mult, pe profilul său de Instagram, își publică poze relaxate și cu o tentă sexy din vacanțe, semn că tatăl Gigi Becali nu este chiar atât de strict pe cât se zvonește. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!