Alexandra Porkolab, mesaj în prima zi de când a plecat de la Survivor! E de nerecunoscut 

Alexandra Porkolab, mesaj în prima zi de când a plecat de la Survivor! E de nerecunoscut
Data publicarii: 24 Mai 2023
Data actualizare: 24 Mai 2023
Alexandra Porkolab a părăsit competiția Survivor în ediția din 22 mai, iar pe 23 mai a avut parte de prima zi în afara concursului.
Pe contul ei personal de Instagram a dat un mesaj către fanii ei, mesaj în care arăta cu totul diferit si spectaculos, cu o energie bună și foarte relaxată:

Vezi fotografii în Galeria Foto

 
"Wow, nu îmi vine sa cred  câți sunteți! Și cât e de frumoși sunteți! Băi, vă mulțumesc din tot sufletul meu că ați fost lângă mine, m-ați încurajat și ați trăit lângă mine fiecare punct pe care l-am adus, fiecare punct pe care nu l-am adus. Sunteți minunați, mă simt onorată să am parte de atâta susținere din partea voastră, a fost o competiție dură în care adesea m-am simțit la pământ, ca în următoarea clipă să văd că mă ridic la cer și că am parte de reușit! Uffff! A fost! Și vă mulțumesc! Și vă las! Că m-au apucat niște contracții..."

Vezi fotografii în Galeria Foto

 
Mai târziu, de la piscină, unde se afla alături de Andreea Moromete, a transmis:
 
Alexandra Porkolab:Seara asta e de dat cu mesaje! Eu bineînțeles că sunt acolo cu Alexandra Ciomag. Până la urmă, tot o Alexandta trebuie să rămână, așa că eu o susțin pe Ale! Moro?
 
Andreea Moromete: Și eu sunt tot cu Alexandra, dar și cu Dan. 
 
Între timp, Alexandra Ciomag a părăsit competiția, iar pe ultima sută de metri au rămas Andrei Krișan. Carmen Grebenișan și Dan Ursa. 
Vezi și: Alessandra, viață schimbată cu 40 de kg în minus

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!