Alexandra Stan, data la o parte de impresar. Se pare ca planuia s-o inlocuiasca cu o moldoveanca

Alexandra Stan, data la o parte de impresar. Se pare ca planuia s-o inlocuiasca cu o moldoveanca
Citeste mai mult despre: Alexandra Stan, Marcel Prodan,
Data: 20 Iunie 2013
Din 2009, Marcel Prodan s-a ocupat de cariera Alexandrei Stan. Cu primul hit, Mr. Saxobeat, a inceput succesul ei ametitor, care a continuat si in anii urmatori.

"In ultima perioada ajunsesem sa merg la studio si nu aveam loc sa fac inregistrari, pentru ca erau alte proiecte. Si nici repetitii nu faceam nicio ora. Nu puteam sa comentez", spune  Alexandra Stan. "Probabil ca si-au si gasit altceva, adica ei mai au si alte proiecte".

Noul proiect despre care vorbeste Alexandra este Alina Sleahtitkaia, cu numele de scena Kaiia, o tanara de 23 de ani din Republica Moldova.

Marcel Prodan si Andrei Nemirschi, cei doi care au creat-o si pe artista Alexandra Stan, au incheiat cu Kaiia un contract in 2012. In scurt timp i-au compus si doua hituri: Crazy love si Uhodi, adica Am nevoie de tine, lansat luna aceasta.

In tot acest timp, Alexandra povesteste ca si ea se pregatea sa lanseze un nou hit, insa a simtit ca nu mai avea sustinerea echipei.

"Eu cred ca lui nu i-a mai pasat de proiectul nostru. Eu am vazut ca am posibilitatea sa fiu artist si imi dorea sa muncesc si mai mult sa ma mentin, dar nu cred ca le-a mai pasat de acest proiect", spune Alexandra Stan.

Luni, Alexandra Stan a dezvaluit ce s-a intamplat cu adevarat: "Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu, cel care m-a batut pana m-a bagat in spital. Vreau sa stie toata lumea ca indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile si nu mai pot".

Tanara i-a povestit reporterului stirilor ProTV ca a fost lovita de Marcel Prodan sambata seara, cand s-au intalnit la studioul de inregistrari. Artista sustine ca managerul s-a infuriat cand i-a cerut banii, partea de pe urma mai multor concerte. Ea spune ca a fost lovita cu pumnii si picoarele pana cand a lesinat si cand s-a trezit, el a dus-o in masina, unde a continuat sa o bata. Alexandra a reusit sa scape si sa ceara ajutor, apoi a ajuns in spital.

FULLSCREEN
alexandra stan, data la o parte de impresar. planuia s-o inlocuiasca cu o moldoveanca
  • /



VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO