Alexandru Tomescu canta la Hope Concert, in sprijinul copiiilor vulnerabili

Alexandru Tomescu canta la Hope Concert, in sprijinul copiiilor vulnerabili
Citeste mai mult despre: Alexandru Tomescu, Hope Concert,
Data publicarii: 18 Martie 2016
Data actualizare: 18 Martie 2016
Violonistul Alexandru Tomescu, Ambasadorul Hope and Homes for Children Romania, este din nou pe afisul Hope Concert si pe scena Ateneului Roman, la cea de-a patra editie a acestui eveniment organziat de Hope and Homes for Children Romania. 

Pe 10 aprilie, pe scena Ateneului, muzica clasica, ritmurile pop, teatrul si graffiti-ul vor transmite un mesaj special: arta, in toate formele ei, vine in sprijinul copiilor vulnerabili, beneficiari ai programelor Fundatiei Hope and Homes for Children Romania.

Numele violonistului Alexandru Tomescu este legat de perfomante muzicale remarcabile si proiecte realizate in premiera: primele turnee private de muzică clasică, primele concerte cu peste 3.000 de spectatori, primele CD-uri romanesti de muzică clasică epuizate in doar o lună de la lansare. Dar Alexandru Tomescu nu este doar un artist si un vizionar, ci si un activist civic, un om care prin arta sa a atras atentia asupra protejarii caselor de patrimoniu sau a mediului, asupra vulnerabilitatii unor categorii sociale defavorizate. Din  2012, Alexandru este ambasador al Fundaţiei Hope and Homes for Children Romania, careia i-a dedicat doua campanii nationale prin intermediul Turneului Stradivarius, dar si alte multe evenimente in cei 4 ani de cand este ambasador. Iar acum revine pentru a treia oara pe scena Ateneului pentru a-si arata sprijinul pentru cei mai vulnerabili dintre copii.

"A fi alaturi de echipa Hope and Homes for Children Romania este pentru mine un gest de normalitate, care s-a imbogatit cu semnificatii noi in urma cu un an de zile, cand am devenit eu insumi tata. A fost unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am trait. Pe parcursul zilelor (si noptilor) care au urmat mi-am dat seama de cat de complex, complicat si, in acelasi timp, coplesitor de frumos este sa cresti un copil. Este ceea ce Hope and Homes for Children face la fel, in fiecare zi si in fiecare noapte, fiind alaturi de acei copii care nu se pot bucura de caldura unei familii. Este o misiune uriasa, de proportiile careia imi dau seama cu cat avansez si eu in misiunea mea de parinte. Cred ca ii inteleg mai bine ca niciodata pe cei de la Hope and Homes for Children si sunt cu tot sufletul alaturi de ei!", a declarat Alexandru Tomescu.  

Hope Concert 2016 va fi prezentat de Amalia Enache, ambasador Hope and Homes for Children Romania, si de Dragos Bucurenci, purtator de cuvant al organizatiei. Spectacolul din interiorul Ateneului va fi completat de un performance de street art realizat de Sweet Damage Crew, unii dintre cei mai renumiti artisti de grafitti din Romania. PRO TV este partener media principal al evenimentului. 

Biletele se pot achizitiona de pe bilete.ro. Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite pe www.hopeconcert.org
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!