Alexia Eram este imaginea campaniei "De 14 ani, Eu sunt ProTV International"

Alexia Eram este imaginea campaniei  De 14 ani, Eu sunt ProTV International
Citeste mai mult despre: Alexia Eram, Andreea Esca,
Data: 28 Aprilie 2014
Marti, 29 aprilie, ProTV International sarbatoreste 14 ani de cand este alaturi de romanii de pretutindeni. In urma cu 14 ani, chiar in ziua de Paste se lansa postul dedicat tuturor celor care erau departe de casa. Si tot in aceeasi zi, vedeta ProTV Andreea Esca se casatorea, iar in acelasi an se nastea fiica ei, Alexia Eram.

Si pentru ca maine prezentatoarea Stirilor ProTV aniverseaza si ea 14 ani de casnicie iar Alexia se pregateste pentru varsta cand isi va face buletinul, ProTV International i-a pregatit o propunere surpriza. 

Cu parinti internationali, Alexia a devenit, cu aceasta ocazie, imaginea campaniei aniversare si le va spune romanilor din intreaga lume “La multi ani” si “De 14 ani, eu sunt ProTV International”, printr-un testimonial filmat special cu aceasta oacazie. 

Chiar daca nu este la prima ei aparitie tv, telespectatorii ProTV International urmarind-o in fiecare an invitata la “Weekend cu Monica Dascalu” impreuna cu familia ei, dar si in emisiunea “Dansez pentru tine”, Alexia a aparut insa pentru prima data in fata camerei in aceasta ipostaza, de a filma un promo si de a se adresa direct tuturor celor care in acest moment se afla departe de cei dragi. 

Aceasta a fost prima mea filmare singura si m-am bucurat foarte mult cand am aflat propunerea. Am fost foarte fericita si am spus imediat <da>. Chiar daca am avut emotii pentru aceasta filmare eu cred ca au fost unele constructive si m-au ajutat. Mi se pare minunat ca am putut transmite acest mesaj telespectatorilor ProTV International si ca ii pot ajuta astfel sa se simta mai aproape de casa si de cei dragi. De cate ori am fost plecata din tara si eu m-am uitat la ProTV International si m-am simtit astfel, acasa”, spune Alexia.

Promo-ul special va putea fi vazut inca de astazi si pe site-ul www.protvi.ro iar romanii din afara tarii vor avea maine un program special din care face parte si emisiunea aniversara “Zambeste, Romania e a ta!” prezentata de cele 3 vedete ProTV International, Diana Dumitrescu, Dana Rogoz si Monica Dascalu. 

FULLSCREEN
Alexia Eram este imaginea campaniei “De 14 ani, Eu sunt ProTV International”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO