Alexia Eram. mesaj emoţionant de ziua tatălui: "Te iubesc la nebunie!"

Alexia Eram. mesaj emoţionant de ziua tatălui:  Te iubesc la nebunie!
Data: 27 Martie 2019
Azi e sărbătoare în familia Andreei Esca şi a lui Alexandre Eram. Acesta din urmă îşi aniversează ziua de naştere şi cea mai frumoasă urare a venit chiar de la fiica lui.
De ziua lui Alexandre Eram, fiica sa a postat pe contul de Instagram o fotografie cu ei doi împreună, într-o vacanţă, pe plajă, alături de un mesaj în engleză şi franceză: “Happy birthday to the best, amazing ,understanding ,supportive, accepting , motivating , DAD! Je t’aime a la folie.”

Tradus, mesajul ar suna: “La mulţi ani celui mai bun, incredibil, înţelegător, protector, înţelegător şi inspiraţional TATĂ.  Te iubesc la nebunie!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to the best, amazing ,understanding ,supportive, accepting , motivating , DAD!❤️ Je t’aime a la folie❤️????@douglaslormand

O postare distribuită de Alexia ♛ (@alexiaeram) peAndreea Esca şi soţul ei au afirmat mereu că au o relaţie foarte bună cu cei doi copii, că le sunt alături de fiecare dată, iar Alexia şi Aris sunt, la rândul lor, extrem de deschişi cu părinţii lor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Joyeux Anniversaire, Dodo ❤️ #since1970

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca) pe


 
Dacă anul acesta, Alexia e prima care i-a făcut urări tatălui, anii trecuţi cea care posta pe Instagram gânduri frumoase era chiar Andreea Esca. Prezentatoarea a lăsat-o de data aceasta pe fiica ei să dea prima un mesaj public de “ La mulţi ani.” 

SURSA FOTO: INSTAGRAM

 Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO