Alexia, fata de 15 ani cu brațele replantate, a reușit să cânte la pian! Videoclipul emoționant cu tânăra din Botoșani

Alexia, fata de 15 ani cu brațele replantate, a reușit să cânte la pian! Videoclipul emoționant cu tânăra din Botoșani
Citeste mai mult despre: Alexia, Botosani,
Data publicarii: 16 Martie 2023
Data actualizare: 16 Martie 2023
Adolescenta din Botoșani căreia i-au fost replantate ambele brațe în urma unui accident rutier grav a reușit să cânte la pian!

Imagini emoționante cu Alexia, tânăra care a trecut prin operații pentru replantarea brațelor, au fost publicate în mediul online de câtre membrii familiei. În videoclip se vede cum adolescenta reușește să cânte la pian câteva note cu o singură mână, un progres enorm la doar câteva luni după accidentul cumplit.

Doctorița care a operat-o pe adolescenta din Botoșani este convinsă că se va recupera complet, dar într-un timp îndelungat.

„Cel mai frumos cadou primit de 8 Martie, cel mai frumos mărțișor, simbol al reînceperii vieții! Câtă forță și dorință de viață au aceste mânuțe la numai trei luni de la replantarea lor! Puterea și perseverenta Alexiei, în lungul drum al recuperării motorii și senzitive, îmi întăresc convingerea de a-mi continua misiunea de a salva vieți și de a încerca să ofer fiecăruia dintre pacienții mei o șansă la o viață cât mai aproape de normal, într-un sistem medical departe de a fi perfect, într-o lume departe de a fi perfectă. Consider că fiecare dintre noi este imaginea fidelă a ceea ce avem în minte și în suflet!”, a spus Sidonia Susanu după ce a văzut cât de repede se reface Alexia, potrivit monitorulbt.ro

VEZI AICI VIDEO

Sursă foto: stirileprotv.ro

VEZI ȘI: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!