Imaginea pe care toti fanii lor o asteptau. Cum s-au fotografiat Dorian Popa si Alina Eremia: "Va sta bine impreuna"

Imaginea pe care toti fanii lor o asteptau. Cum s-au fotografiat Dorian Popa si Alina Eremia:  Va sta bine impreuna
Citeste mai mult despre: Alina Eremia, Dorian Popa,
Data: 28 Octombrie 2015
Fanii Alinei Eremia si ai lui Dorian Popa se bucura de fiecare data cand cei doi actori publica imagini in care apar impreuna.

Inca de la primele episoade ale serialului "Pariu cu viata", fanii si-au dorit ca Alina Eremia si Dorian Popa sa fie impreuna si in realitate. Cei doi tineri actori au preferat, insa, sa se eschiveze de fiecare data cand erau intrebati despre relatia dintre ei.

Cu toate acestea, imaginile in care ei apar impreuna fac deliciul publicului. Recent, Dorian Popa a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine in care apare alaturi de colega sa de trupa, iar fanii lor au fost mai mult decat incantati sa ii vada astfel: "Ce frumosi. Ne era dor de o poza impreuna", "In sfrasit o poza cu voi doi. Sunteti superbi!", "Pur si simplu va sta minunat impreuna", le-au transmis admiratorii.

Inca de la inceput, Alina Eremia a marturisit intr-un interviu ca intre ea si Dorian nu a existat niciodata o relatie de iubire, exista doar o prietenie sincera pe care toata lumea a inteles-o gresit.

 

pe placul vostru?!?.. ca pe al nostru SIGUR E!!!

FULLSCREEN
Alina Eremia si Dorian Popa s-au fotografiat asa cu toti fanii lor voiau sa-i vada: "De cand asteptam asta!"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies