Alina Kabaeva trăiește ”în cel mai luxos triplex din lume”. Dezvăluiri despre iubita secretă a lui Putin

Alina Kabaeva trăiește în cel mai luxos triplex din lume . Dezvăluiri despre iubita secretă a lui Putin
Citeste mai mult despre: Alina Kabaeva, casa,
Data publicarii: 18 Septembrie 2023
Data actualizare: 18 Septembrie 2023
Conform unor pasaje din cartea semnată Celine Nony - și publicată pe 13 septembrie - Alina Kabaeva, iubita secretă a președintelui rus Vladimir Putin, trăiește într-un apartament de lux din Sochi, Rusia.

Fostă campioană la gimnastică ritmică în anii 2000, Alina Kabaeva este partenera din umbră a președintelui rus. Conform zvonurilor răspândite în presă, relația dintre ei a început în 2008. Conform lui Celina Nony, o fostă campioană la gimnastică care a ajuns jurnalistă, Alina și familia sa beneficiază de un portofoliu extins de proprietăți imobiliare.

Autoarea cărții ”Alina, iubirea secretă a lui Putin”, publicată în luna septembrie a acestui an de editura Arthaud, menționează în cartea sa ”un triplex uriaș, considerat cel mai luxos din lume”. Acesta a fost cadou pentru Anna Zatsepilina, bunica Alinei, din partea lui Yuri Kovalchuk, unul dintre prietenii lui Putin. Apartamentul este localizat într-o clădire din Sochi și ar avea o suprafață de 2600 m². 

Intervievată de La Dépêche, Celine Nony a vorbit despre momentul în care Alina Kabaeva și Vladimir Putin s-au cunoscut. ”Prima întâlnire dintre Vladimir Putin și Alina Kabaeva a avut loc în 2001, în timpul unei recepții organizate la Kremlin în onoarea campionilor olimpici”.

 

Foto: Profimedia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!