Alte gafe flagrante în ”Urzeala tronurilor”. Printre acestea, un cablu de laptop și un țăran în blugi

Alte gafe flagrante în Urzeala tronurilor . Printre acestea, un cablu de laptop și un țăran în blugi
Citeste mai mult despre: Urzeala tronurilor, gafe,
Data publicarii: 09 Mai 2019
Data actualizare: 09 Mai 2019
După cana de cafea contemporană din cel mai recent episod ”Urzeala tronurilor”, fanii au identificat și ale gafe în diverse episoade ale celebrului serial. 

Fanii înfocați ai serialului ”Urzeala tronurilor” au prezentat creatorilor show-ului o listă de gafe, după imaginea cu cana de cafea de la Starbucks care a apărut în cel mai recent episod, pe masa lui Daenerys Targaryen. 

Citește și:  Urzeala tronurilor, sezonul 8. Greșeala regizorului din episodul 4, sesizată de fanii serialului

Prima greșeală identificată a fost chiar în primul episod al sezonului 1, ”Winter is Coming”, în care un figurant, întruchipând un țăran, este văzut plimbându-se prin decor într-o pereche de blugi cât se poate de moderni și ceea ce pare o haină Patagonia, un brand care a apărut cu mult după perioada în care se desfășoară acțiunea din „Games of Thrones”. 

În sezonul 2, episodul ”The Price of Winterfell”, recuzita dispare și reapare în diverse locuri. În primele 30 de secunde ale unei conversații intense între Tyrion și sora sa, Cersei, șervetul acestuia se mișcă ca prin magie. Astfel, șervetul apare îndesat în armura lui, apoi în poala lui, apoi pe masă și apoi, ca prin magie, înapoi în armură.

Serialul ajunge, brusc, în era tehnologiei modernă, în sezonul 5, episodul ”Mother’s Mercy”, când Stannis Baratheon este căzut la pământ, iar de sub piciorul lui se ițește un cablu de laptop. 

În sezonul 6, ”Battle of the Bastards”, departamentul de recuzită i-a dat forțosului Jon Snow ceea ce pare a fi o sabie de cauciuc în loc de arma sa făcută din oțel valyrian.

O altă gafă surprinzătoare este cicatricea lui Jon Snow, după ce acesta se scoală din morți în episodul ”Beyond the Wall” al sezonului 7. După bătălia cu armata morților, acesta are o cicatrice vizibilă pe față și una în formă de semilună pe piept. Dar, după ce Jon revine la viață, se observă că semnul de pe piept a migrat în mod miraculos, în timp ce cicatricea de pe frunte a dispărut cu totul. 

VEDEȚI IMAGINILE CU GAFELE ÎN GALERIA FOTO

Foto: captură HBO 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies