Am facut o minune pentru familia Vica. Surpriza de care au avut parte in direct la TV

Am facut o minune pentru familia Vica. Surpriza de care au avut parte in direct la TV
Citeste mai mult despre: familia Vica, donatie, fares, La Maruta,
Data publicarii: 11 Decembrie 2015
Data actualizare: 11 Decembrie 2015
Cristina are 39 de ani si a invatat singura sa citeasca si sa scrie abia la 25 de ani. Si-a dorit ca cele trei fete ale sale sa aiba o alta viata si le-a spus ca doar scoala le va fi de ajutor.

Parintii, ajutati de cele trei copile, traiesc din culesul plantelor medicinale pe care apoi le vand la diversi distribuitori. Din putinul strans, incearca sa-si faca o casa, dar de 15 ani reusesc cu greu sa puna bani deoparte.

Cristina si sotul ei stiu sa recolteze peste peste 200 de specii de plante. Au invatat, de-a lungul anilor, cu cartea in mana, pe dealuri si vai, cautand ierburile vindecatoare. Un investitor german ar vrea sa deschida in curtea lor un centru de colectare, dar oamenii nu au curent electric. Impresionati de povestea lor, oamenii care le comanda diferite ierburi ii platesc inainte de sa le fie trimisa marfa.

Cele trei fete ale sotilor Vica isi fac lectiile la lumina felinarelor sau lanternelor, dar masa lor este plina de diplome de la concursuri si olimpiade. Ionela, fata cea mare vrea sa fie politist. A terminat clasa a 12-a cu media peste 9 si a luat si Examenul de Bacalaureat.

Elena isi doreste sa se inscrie la Facultatea de Drept cand va termina liceul. Nu de putine ori fetele au strans din dinti in fata colegilor.

"Ni s-a mai atras atentia ca mirosim a fum si am suportat pentru ca nu avem cum sa ne aparam, pentru ca sunt doar niste vorbe si nu trebuie sa punem la suflet.", povesteste Elena despre rautatile colegilor.

Din cauza ca stau cu totii inghesuiti intr-o camera, fac focul intr-o singura soba. Florentina deseneaza foarte frumos si a pictat chiar si camaruta modesta in care locuiesc ca un strigat mut de ajutor. Si totusi, oamenii au puterea sa mai zambeasca.

Fares a donat joi, 10 decembrie 2015, suma de 10 000 de lei pentru familia Vica.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies