Amalia Enache a dezvăluit noua destinaţie de călătorie a acestui an

Amalia Enache a dezvăluit noua destinaţie de călătorie a acestui an
Data publicarii: 15 Februarie 2009
Data actualizare: 15 Februarie 2009
Noul sezon al emisiunii “Weekend cu Monica Dascălu”, realizată şi difuzată de ProTv Internaţional special pentru românii din toată lumea, a debutat pe 14 februarie cu o invitată specială, care poate povesti ore în şir despre locuri, întâmplări şi oameni minunaţi întîlniţi în călătoriile ei.

Pasionată de destinaţii atipice, Amalia Enache, prezentatoarea Ştirilor ProTv de la 22.30, a dezvăluit în premieră unde va merge în acest an, la emisiunea “Weekend cu Monica Dascălu”, la ProTv Internaţional.

În concediul din această vară, Amalia şi prietenii ei au decis să plece în Iran. “Am citit foarte mult şi mă atrage istoria acestui loc, iar în seara din Ajunul Crăciunului, stând de vorbă cu prietenii mei, ne-am hotărât să călătorim în Iran. Avem deja un contact acolo şi ne vom apuca să facem şi o documentaţie serioasă înainte,” i-a mărturisit Amalia Monicăi, după ce i-a prezentat poze din ultimele vacanţe petrecute în România şi în Bolivia şi suvenirurile lucrate manual de acolo.

Vedeta ProTv a povestit că are o colecţie de astfel de bijuterii care nu au mare valoare materială, ci una puternic sentimentală. “Eu am văzut omul din spatele acelui obiect, i-am apreciat munca, efortul şi migala,” spune Amalia care îşi doreşte ca inclusiv în România să contribuie prin demersurile ei la păstrarea unor meserii ca cea a cizmarilor sau a ceasornicarilor, care încep să fie pe cale dispariţie şi îi sfătuieşte pe oameni să mai încetinească această viteză ameţitoare a consumatorismului.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!