Amănunte înfiorătoare despre ultimele zile din viața lui Marilyn Monroe: „A fost drogată și abuzată”

Amănunte înfiorătoare despre ultimele zile din viața lui Marilyn Monroe: bdquo;A fost drogată și abuzată
Marilyn Monroe și-a construit cariera cu ajutorul bărbaților puternici. Tot ei au ruinat-o. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 01 Octombrie 2019
Dispariția prematură a uneia dintre cele mai influente starlete de pe planetă, Marilyn Monroe, a ridicat nenumărate semne de întrebare. O anchetă jurnalistică de proporții și-a propus să elucideze misterul morții sale.

Într-o serie înfiorătoare de podcasturi, botezată The Killing of Marilyn Monroe, jurnaliști de investigație de peste Ocean susțin că vedeta nu s-a sinucis, așa cum arată varianta oficială.

Realizatorii documentarului care a fost lansat la 19 august în mediul online, sub forma a 12 podcasturi, susțin că Marilyn Monroe a fost drogată și abuzată sexual cu o săptămână înainte de tragica sa moarte.

„Marilyn era un dezastru și consuma alcool în exces, lua o groază de pastile. Lui Marilyn i-a fost frică pentru viața ei. Era o situația care i-a scăpat din mâini. S-a profitat de ea. A fost drogată și au dat o petrecere sălbatică”, susține jurnalistul Charles Casillo.

Realizatorii anchetei spun că Marilyn a fost agresată și șantajată de Mafie, cu sprijinul fostului ei iubit, Frank Sinatra. 

Celebrul actor și cântăreț deținea un resort în Lake Tahoe, California, pe care la un moment dat l-a renovat. În timpul renovării,  Sinatra a făcut tuneluri pe sub cazinoul pe care-l deținea. Tunelurile au fost construite fiindcă FBI urmărea casa respectivă în mod constant, din cauza persoanelor care frecventau cazinoul: persoanje-cheie din Mafia italo-americană.

În ultimul ei weekend de viață, Frank Sinatra a invitat-o la hotelul lui pentru a-i propune o colaborare cinematografică. În realitate, Frank Sinatra i-a întins o capcană lui Marilyn, la cererea liderului mafiot Sam Giancana.

Gianni Vito Russo, actor american care a jucat în seria Nașul, a lucrat în trecut pentru mafiotul Frank Costello. El a dezvăluit că a fost prezent la reședința lui Frank Sinatra în acel weekend.

„În acel weekend am fost ochii și urechile domnului Frank Costello. Sinatra voia să-i aducă pe toți la el, acolo. Aveau o cameră pregătită, pentru că urmau să o folosească pe Marilyn pe post de momeală”, susține Gianni  Russo.

Realizatorii documentarului susțin că printre invitați se aflau și frații Kennedy, John și Bobby, pe care liderii mafioți voiau să-i prindă în ipostaze compromițătoare în compania lui Marilyn Monroe. Cumva, John F. Kennedy a lipsit de la „dezmăț”, însă fratele lui, Bobby, dar și tatăl lor, Joe Kennedy, au fost acolo.

Vezi și VIDEO: 

Marilyn Monroe se temea pentru viața ei

Starleta avea o relație interzisă cu ambii frați Kennedy, iar Mafia voia să profite de acest lucru pentru a face jocurile politice ale adversarilor lor. Pentru a-și duce la bun sfârșit planul, liderii mafioți au drogat-o și au abuzat-o fizic în weekend-ul de dinaintea morții sale.

„Au profitat de Marilyn Monroe. S-a profitat fizic de ea, a fost drogată”, susțin realizatorii documentarului. În acea noapte, starleta a luat, fără voia ei, o supradoză. A fost „adunată” de pe jos de cei care au adus-o în această stare. 

Când și-a dat seama ce i s-a pus la cale, ea i-a spus lui Sinatra că nu vrea să facă parte din această conspirație și că va face totul public. Acesta a fost, spun jurnaliștii, un motiv serios pentru ca Mafia să scape de ea.

Marilyn Monroe a fost găsită decedată în patul ei, la 4 august 1962. Rapoartele medicale au relevat faptul că vedeta s-a stins din cauza unei supradoze de substanțe din clasa sedativelor. Avea doar 36 de ani. 

În ultimii săi ani de viață, Marilyn Monroe avea un stil de viață agitat, pigmentat cu alcool și pastile. În ciuda faptului că, deseori, a susținut că vrea să se sinucidă, Marilyn nu a trecut la fapte, spun realizatorii documentarului.

Fotografii: Getty Images

FULLSCREEN
Amănunte înfiorătoare despre ultimele zile din viața lui Marilyn Monroe: „A fost drogată și abuzată”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO