Amber Heard și-a concediat echipa de PR după imaginea proastă din timpul procesului cu Johnny Depp

Amber Heard și-a concediat echipa de PR după imaginea proastă din timpul procesului cu Johnny Depp
Amber Heard a ieșit cu capul plecat din sala de judecată. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Mai 2022
Data actualizare: 08 Mai 2022
Amber Heard suferă la capitolul imagine publică în urma războiului din instanță cu fostul soț, Johnny Depp. Actrița și-a concediat echipa de PR din cauza valului de critici și „titluri proaste” din mass media din ultima perioadă.

Amber Heard este „omul rău” din procesul de defăimare intentat de Johnny Depp fostei sale soții. Actorul din seria Pirații din Caraibe a dat-o în judecată pe fosta soție după ce aceasta a dezvăluit public, într-un articol de presă, că el a abuzat-o fizic și emoțional.

Opinia publică era împărțită, fiecare dintre cei doi actori având propriii susținători înfocați. Însă, în urma audierilor de săptămâna trecută, când Depp a depus mărturie în fața judecătorului, balața a început să încline în favoarea lui Johnny Depp

Actorul a negat că și-ar fi lovit soția, considerând acuzațiile ei de natură a-i terfeli imaginea publică. 

Nu-i plac titlurile negative”, a declarat o sursă ziarului american New York Post. Din această cauză, Amber Heard a renunțat la serviciile companiei de PR Precision Strategies și a angajat altă firmă pentru a gestiona comunicarea în timpul procesului.

Marți, actrița este așteptată să depună mărturie în procesul intentat de Johnny Depp. Actorul îi cere daune de 50 de milioane de dolari, după ce acuzațiile ei i-ar fi adus mari prejudicii de imagine și i-ar fi distrus cariera actoricească.

Fanii lui Johnny Depp sunt alături de actorul din seria Pirații din Caraibe și au inițiat o petiție online prin care cer „eliminarea” actriței din distribuția filmului Aquaman 2. Peste 2,6 milioane de oameni au semnat documentul online. 

Reacția lor vine după ce actrița i-ar fi mărturisit unui agent de pază de-ai lui Depp că și-a făcut nevoile în patul fostului ei soț, în urma unei „glume oribile”. Cu toate acestea, instanța a dat un verdict care nu e conform cu realitatea.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!