Amber Heard va face apel la decizia juraților, în procesul cu Johnny Depp

Amber Heard va face apel la decizia juraților, în procesul cu Johnny Depp
Amber Heard nu e mulțumită de verdictul juraților. FOTO: Profimediaimages.ro
Citeste mai mult despre: Amber Heard, Johnny Depp,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Iunie 2022
Data actualizare: 02 Iunie 2022
Actrița de 36 de ani nu a abandonat lupta cu fostul soț. Amber Heard va face apel la decizia juraților, în procesul de defăimare intentat de Johnny Depp. 

Amber Heard se consideră nedreptățită de cei șapte jurați aleși să delibereze în procesul intentat de fostul soț. Reprezentanții actriței au anunțat că aceasta va face apel la decizia instanței din Fairfax, Virginia, considerând că a fost nedeptățită.

Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Am inima zdrobită că muntele de dovezi încă nu a fost suficient pentru a rezista puterii, influenței și influenței disproporționate ale fostului meu soț”, a scris actrița pe Instagram, la scurt timp după citirea verdictului.

Instanța a decis că Amber Heard trebuie să-i achite 15 milioane de dolari lui Johhny Depp, cu titlu de despăgubiri morale și materiale, pentru că l-a acuzat pe nedrept de violență domestică.

Depp a chemat-o în judecată din cauza unui articol de opinie pe care ea l-a semntat în ziarul Washington Post, în care dezvăluia, fără a-l menționa pe actor, că a fost victima violenței domestice.

Starul din Pirații din Caraibe s-a considerat ofensat și a intentat proces. Explicația avocaților a fost că imaginea actorului a avut de suferit în urma acestor declarații „malițioase”. 

Amber Heard: „Nu e vorba despre Johnny”

Amber Heard a încercat să convingă juriul că articolul incriminat nu făcea referire la fostul ei soț.

Nu este vorba despre Johnny. Singurul care a crezut că e vorba despre Johnny este chiar Johnny. Este vorba despre mine. Despre ce s-a întâmplat cu mine după Johnny”, a susținut actrița în instanță.

Însă, în cadrul audierilor de luna trecută, Amber Heard a descris cu lux de amănunte cum a agresat-o Johnny Depp.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!