AMNA lansează „Milioanele de suflete”, featuring Edward Sanda

AMNA lansează Milioanele de suflete , featuring Edward Sanda
Citeste mai mult despre: Amna, Edward Sanda, lanseaza,
Autor: Redactia
Data publicarii: 21 Mai 2019
Data actualizare: 21 Mai 2019
Compusă de cei doi artiști în studiourile Famous Production și lansată alături de Cât Music, „Milioanele de suflete” este o poveste „visătoare” de dragoste, cu un mesaj optimist ce se îmbină cu imaginile fresh, filmate la malul marii, în regia lui Silviu Mindroc. 

Mi-am dorit mult să colaborez cu Edward pentru că e un artist talentat, cu foarte mult potențial, iar lucrurile s-au legat foarte frumos și natural în studio când am început să lucrăm la single. «Milioanele de suflete» este o piesă fresh, de vara, care va ajunge, sperăm noi, în sufletele voastre.
La filmări, m-am simțit exact că în concediu, nici nu putea să îmi stea mintea la clip pentru că eram la mare și simțeam toată euforia. Eram cu capul în nori, cu gândul la valurile marii, nisipul fin și soarele care ardea
”, declară AMNA

Mă bucur mult că am avut ocazia să colaborez cu AMNA. Este o artista talentată și cred că piesă pe care am compus-o împreună va ajunge la sufletele oamenilor”, adaugă Edward Sanda.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma) și „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Anul acesta, artista a lansat „De Câte X Vrei Tu” și a colaborat cu Robert Toma pentru „Aproape cel mai departe”.

Apoi a lansat „Ce rămâne de făcut”, feat. KEED de la Șatră B.E.N.Z., iar la finalul lui martie piesă „Banii”, alături de Dorian Popa. În plus, de patru luni, artista postează săptămânal pe canalul sau de YouTube cover-uri precum „Un actor grăbit", „Tu n-ai avut curaj", „A fost iubire", „Mai frumoasă", dar și creații proprii precum „Mama" și „14 Februarie". 

Edward Sanda a debutat cu piesă și clipul „Doar pe a ta”, un featuring cu Ioana Ignat, ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat piese precum „Haine scumpe”, „Nicio zi fără ține”, dar și „În palmă ta” (alături de Ioana Ignat), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies