Amor 2.0. Ce face Miley Cyrus când îi e dor de iubitul plecat

Amor 2.0. Ce face Miley Cyrus când îi e dor de iubitul plecat
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Decembrie 2018
Data actualizare: 13 Decembrie 2018
Cântăreața Miley Cyrus a dezvăluit că-l idolatrizează pe Liam Hemsworth, iubitul ei, și că suferă când acesta nu e prin preajmă.

Artista a dezvăluit într-un interviu acordat emisiunii de radio a lui Howard Stern că se simte norocoasă că are un iubit precum Liam Hemsworth. Miley Cyrus (26 de ani) a explicat că atunci când are nevoie de căldura partenerului ei plecat de acasă, cei doi folosesc FaceTime pentru a avea intimitatea pe care și-a doresc.

FaceTime e o aplicație de mobil care permite apeluri video din orice colț al globului și e singura care îi ajută să-și pună în practică fanteziile amoroase.

Pentru asta e FaceTime – pentru cybersex”, i-a spus Miley lui Howard Stern.

Miley spune că Liam este un adevărat erou pentru ea și i-a demonstrat asta după incendiul care i-a devastat casa din Malibu. Deși nu a mai putut face nimic pentru bunurile artistei, distruse de flăcări, Hemsworth a recuperat în viață toate animalele de companie ale cântăreței. Miley Cyrus deține acasă o adevărată menajerie, formată din șapte câini, patru căluți, doi purceluși și patru pisici.

„Nu l-am iubit niciodată mai mult pentru asta. Îl numesc partenerul meu de supraviețuire, deși nu sună prea romantic. Dar el a fost cel  care a scos toate animalele de acolo, cu camioneta, ceea ce a fost incredibil”, a spus Miley, care nu se afla în California, în noiembrie, când casa ei era mistuită de flăcări. Solista a dezvăluit că a pierdut în incendiu caietul său de cântece, inclusiv cele la care lucra în ultima perioadă.

Miley spune că Liam este un bucătar grozav: „Avem o viață chiar normală, iar el este un bucătar grozav. Eu am încetat să mai fumez iarbă și să mănânc, iar el are aceste gene ciudate; el și fratele său sunt, de fapt, niște supereroi și nu fac nimic pentru asta, doar mănâncă”, mai spun Miley.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies