Ana Baniciu, corp perfect în echipament sportiv! Fanii sunt încântați

Ana Baniciu, corp perfect în echipament sportiv! Fanii sunt încântați
Citeste mai mult despre: Ana Baniciu, fotografii, sport,
Data: 29 Aprilie 2020
Frumoasa cântăreaţă a împlinit de curând 27 de ani şi arată excepțional.

O ajută enorm sportul, iar acum, în izolare, își face și mai mult timp pentru mișcare. Nu uită însă să pună poze pe Instagram, îmbrăcată în echipament sportiv. Iar in hainele comode, dar sexy, arată extrem de bine! Spre încântarea fanilor! E adevărat, unii o ceartă că face sport machiată, dar sunt puțini comparativ cu cei fascinați de frumusețea artistei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu) pe

Pentru gsp.ro, Ana a povestit și cum se antrenează: “De obicei, împart grupele musculare pentru că îmi este greu să lucrez tot. Cel mai des lucrez picioarele, iar după fiecare antrenament fac câteva exerciții pentru abdomen. Fac multe exercitii atât cu aparatele, cât și cu greutatea corpului, dar cred că cel mai important este să vezi ce funcționează la tine, la ce reacționează corpul tău. Sportul este un hobby care mă face să mă deconectez și să mă descarc".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu) pe

Ana Baniciu a apărut pentru prima dată la televizor în copilărie, împreună cu tatăl ei, Mircea Baniciu, dar, datorită taletului și frumuseții a reușit mai târziu să își facă un nume pe cont propriu. 


#StaiAcasa-Pe Pro Tv Plus puteți vedea "Viața bate vlogul":

 

FOTO: INSTAGRAM ANA BANICIU
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO