Ana Baniciu  "Nu mă consider o norocoasă în dragoste. Am vrut eu mereu să schimb bărbații"

Ana Baniciu Nu mă consider o norocoasă în dragoste. Am vrut eu mereu să schimb bărbații
Citeste mai mult despre: Ana Baniciu, A list Magazine, interviu, iubire,
Data publicarii: 03 Mai 2019
Data actualizare: 03 Mai 2019
Cea mai recentă ediţie LOVE IS FUN-A LIST MAGAZINE a avut-o invitată pe Ana Baniciu. DJ Andrei Niculae și psihologul Cristina Trepcea au ales ca temă "norocul în dragoste".

Dacă până acum a fost mai discretă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, acum Ana şi-a deschis sufletul cu totul:

"Nu mă consider o norocoasă în dragoste…Eu sunt de părere că norocul în dragoste ți-l mai faci și cu mâna ta și eu am cam greșit… Am vrut eu mereu să schimb bărbații. Mi-am dat seama că nici nu trebuie să încerci să faci asta, că e o greșeală foarte mare să schimbi un om și că trebuie, efectiv, să conviețuiești așa sau, dacă nu, să te duci pe drumul tău. Și asta am tot făcut, dar aștept să apară și pe drumul meu bărbatul ăla ideal…

Mai mult, întrebată despre prima dragoste, Ana a devenit întâi nostalgică, apoi amuzantă şi într-un final serioasă:

"Eu m-am îndrăgostit în liceu, nu m-a plăcut niciunul. M-am îndrăgostit de un singur băiat, am ținut la același băiat tot liceul, dar el n-a vrut cu mine. Pe atunci nu eram chiar atât de fun. Glumesc!" (...) Eram mai piți, așa… Și probabil că s-a uitat și el și a zis ”Pot mai mult”… Și probabil că putea. Dar pe primul bărbat de care m-am îndrăgostit cu adevărat l-am cunoscut când aveam 20 de ani. Târziu! Adica a fost primul om care a reușit să mă facă să simt ceva mai puternic."

Vezi un material special cu Ana Baniciu pe "Vorbeşte lumea":

FOTO: FACEBOOK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies