Ana Maria Mărgean a ajuns în finala ”America's Got Talent All-Stars”! Publicul american a votat-o

Ana Maria Mărgean a ajuns în finala America s Got Talent All-Stars ! Publicul american a votat-o
Citeste mai mult despre: Ana Maria Margean, Romania Got Talent,
Data publicarii: 31 Ianuarie 2023
Data actualizare: 31 Ianuarie 2023
În cea de-a cincea săptămână a show-ului America’s Got Talent: All-Stars, fanii au decis pe cine doresc să vadă în finală, iar unul dintre concurenți este Ana Maria Mărgean, reprezentanta României.

Aceasta a fost invitată la America’s Got Talent: All-Stars în calitate de câștigătoare a sezonului 11 Românii au talent, unde a impresionat cu calitățile sale vocale, abilitățile de ventriloc, dar și cu umorul debordant.

După momentul de excepție de pe scena America’s Got Talent: All-Stars , juriul s-a ridicat, impresionat, în picioare.

”Nu e de mirare că ai câștigat Românii au talent. Ești incredibilă, ești superbă, cânți minunat, îmi place prietenul tău blănos, și momentul a fost și amuzant, pe deasupra”, a spus Heidi Klum încântată. 

”M-am amuzat. Nu pot să cred povestea ta, că te-ai apucat de ventrilocie în timpul pandemiei. Adică, nu ai nici măcar doi ani de experiență. Asta a fost senzațional”, a spus Howie Mandel.

”Faptul că tu ai căutat online, că te-ai inspirat de la oameni care au participat la America’s Got Talent înseamnă că ești o vedetă AGT All-Star! Fanii te vor adora!”.

”Este palpitant să vezi cea mai bună dintre cei mai buni”, a declarat și Simon Cowell. ”Adică, ești foarte amuzantă!”. 

În doar câteva ore, momentul ei de la America’s Got Talent: All-Stars a strâns 800.000 de vizualizări, iar comentariile sunt pline de admirație: ”Fetița este incredibilă”/ ”România ar trebui să fie mândră de ea”. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!