Ana-Maria Mărgean, fetiţa ventriloc de la Românii au talent, a ajuns pe scena de la America’s Got Talent All Stars

Ana-Maria Mărgean, fetiţa ventriloc de la Românii au talent, a ajuns pe scena de la America rsquo;s Got Talent All Stars
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 23 Noiembrie 2022
Data actualizare: 23 Noiembrie 2022
Ana-Maria Mărgean, fetița ventriloc care i-a cucerit pe telespectatori de la prima apariție pe scena Românii au talent, și-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri. Câștigătoarea sezonului 11 a ajuns la America’s Got Talent All Stars, o ediție specială la care participă doar concurenții cu cele mai bune numere din întreaga lume. 

Vestea cea mare a fost dată chiar de către Ana-Maria Mărgean pe contul de Instagram. 

“Astrele se vor alinia luni, 2 ianuarie, pe @nbc și @peacocktv! Unul dintre cele mai mari visuri ale mele se împlinește! Voi fi pe scena AGT All Stars pentru prima dată în viața mea, în fața unor jurați extraordinari: Simon Cowell, Howie Mandel, Heidi Klum și Terry Crews. A început numărătoarea inversă. #DumnezeuMăIubește #Binecuvântată #AtâtDeFericită #CelMaiFericitCopil”, a scris Ana-Maria Mărgean. 

Fetița ventriloc a postat și câteva imagini cu afișul show-ului, dar și cu concurenții care vor urca pe scenă. Printre aceștia se numără și Darius Mabda, câștigătorul sezonului 12 Românii au talent. 

Au curs felicitările pe pagina de Instagram a câștigătoarei Românii au talent 2021. 

“Ești favorita mea!”, “Felicitări! Mă bucur că îți urmezi visul! Forță, Anaaaa! România te iubește!”, “Bravo, Ana! Îți ținem pumnii! Ai tot ce îți trebuie pentru a ajunge cât mai sus. Deja ai făcut primii pași, următorii vor veni de la sine!”, “Bravo, copil minunat!”, i-au scris urmăritorii. 

Ana-Maria Mărgean a câștigat Românii au talent cu un număr de ventrilocie

În mai 2021, românii au ales-o câștigătoare pe Ana-Maria Mărgean în finala Românii au talent, sezonul 11. Fetița ventriloc, care avea atunci 11 ani, s-a remarcat încă din audiții, când a primit Golden Buzz din partea Andrei. În finală, Ana Maria a urcat pe scenă alături de păpușile Lizzie și Nicole și au oferit un show spectaculos cu ajutorul unui colaj de melodii celebre. 

"A fost o experiență de neuitat, am simțit o emoție aparte. Ne-am simțit foarte bine pe scenă împreună. Vreau să le mulțumesc telespectatorilor pentru că m-au votat și Andrei că a apăsat pe Golden Buzz", a mărturisea atunci Ana-Maria Mărgean. Pe lângă titlul de cel mai talentat concurent, fetița a plecat acasă și cu marele premiu, în valoare de 120.000 de euro. 

Fotografii: Instagram anamariamargean.official/ Românii au talent

Vezi mai jos prestația cu care Ana-Maria Mărgean a câștigat Românii au talent, sezonul 11
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies