Anamaria Prodan Reghecampf, imagini de colecție din copilărie, alături de mama Ionela Prodan și de soră

Anamaria Prodan Reghecampf, imagini de colecție din copilărie, alături de mama Ionela Prodan și de soră
Data: 07 Ianuarie 2020
De Sfântul Ion, zi în care ar fi aniversat onomastica mamei sale, dar și zi în care ea își sărbătorește prenumele “Ionela”, Anamaria Prodan a publicat pe Instagarm fotografii inedite din copilărie și un text extrem de emoționant! 
Lângă pozele alb-negru, Anamaria a scris:
 
“Să-ți dăinuiască numele peste veacuri! Nu a existat un “Sfântul Ion “vreodată fără o Petrecere uriașă la noi acasă. Dragă mea mama și astăzi se va întâmpla la fel. Pentru că tu pentru noi eșți aici și ne veghezi și te bucuri alături de noi .... eu .. azi am să-mi sărbătoresc numele pe care tu ai insistat să-l port ...Ionela ...și mă gândeam cât plângeam că lumea îți zicea doar ție “la mulți ani “????...pt că nimeni nu știa că-s și eu Ionela ... nici azi nimeni nu-mi spune, nimeni ...decât de “Sfânta Marie “:))) așa că nimic nu s-a schimbat de când ai plecat ! Te iubesc fără margine, regina noastră
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa ti dainuiasca numele peste veacuri ❤️ Nu a existat un “Sfantul Ion “vreodată fara o Petrecere uraiasa la noi acasa. Draga mea mama și astăzi se va intampla la fel. Pentru ca tu pt noi ești aici și ne veghezi și te bucuri alături de noi ❤️.... eu .. azi am sa mi sărbătoresc numele pe care tu ai insistat sa l port ...Ionela ...și ma gândeam cât plangeam ca lumea îți zicea doar tie “la mulți ani “????...pt ca nimeni nu știa ca s și eu Ionela ... nici azi nimeni nu mi spune nimeni ...decât de “Sfanta Marie “:))) așa ca nimic nu s a schimbat de când ai plecat ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Te iubesc fara marginele regina noastră ! #mama #dordemama #lovemymother @ancasavelio @homesbyanca

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

În fotografii apare și Anca Savelio, sora mai mică a impresarei. Aceasta trăiește în prezent în America, este agent imobiliar în State, cu tranzacții de 20 de milioane de dolari. Câștigă foarte mult din comisioane și se pare că a făcut o avere cu tranzacții în California și Nevada. 

Ionela Prodan a murit în luna aprilie, 2018, după ce o perioadă a reușit să supraviețuiască diagnosticată cu cancer. De atunci Anamaria a amintit-o foarte des și a precizat mereu că nu va înceta să o iubească. 

VEDEȚI MAI MULTE FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lovemyfamily❤️ #anamariaprodan #lovemylife #ancasavelio

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe


FOTO: INSTAGRAM

FULLSCREEN
ana
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies