Anamaria Prodan a spus ce reprezintă desenul ales pentru a-și acoperi tatuajul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a spus ce reprezintă desenul ales pentru a-și acoperi tatuajul cu Laurențiu Reghecampf
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 20 Decembrie 2022
Data actualizare: 20 Decembrie 2022
Anamaria Prodan a trecut prin multe schimbări în ultima perioadă și pare că lucrurile tocmai se așează și pentru ea. După divorțul de Laurențiu Reghecampf, impresara a vorbit de mai multe ori despre celebrul tatuaj pe care îl are pe spate, l-a acoperit parțial, însă abia acum a spus ce reprezintă!

Anamaria Prodan a fost în centrul atenției mai mult ca niciodată după ce fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, a început o relație cu actuala lui iubită, Corina Caciuc. Cei doi foști parteneri de viață nu s-au despărțit în cele mai frumoase condiții, motiv pentru care fiecare își dorește să șteargă trecutul petrecut împreună.

Chiar dacă amintirile nu dispar, există semne care te pot duce cu gândul la trecut. De exemplu, Anamaria Prodan avea tatuat pe spate chipul lui Laurențiu Reghecampf, însă după despărțire aceasta a preferat să îl acopere. La momentul respectiv, mulți nu au înțeles ce reprezintă noua imagine de pe pielea impresarei, însă acum a lămurit pe toată lumea: „Am început să modific acel tatuaj încet-încet. Nu e ușor și nici comod!

Am pus în loc un vulture mare, dar la fel de bine ar putea fi o Pasăre Phoenix, fiindcă mă asemăn cu așa ceva! Renasc și mor!”, a spus impresara pentru PlayTech.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

VEZI ȘI VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!