Anamaria Prodan: „Mi-am cumpărat telefon aurit de 10.000 de euro". Impresara a spus că are și geantă de 80.000 de euro

Anamaria Prodan: bdquo;Mi-am cumpărat telefon aurit de 10.000 de euro . Impresara a spus că are și geantă de 80.000 de euro
Citeste mai mult despre: Anamaria Prodan,
Data: 12 Februarie 2019
După ce s-a lăudat cu casele ei din Abu Dhabi și Dubai, Anamaria Prodan le-a povestit fanilor ei și despre ceasul aurit, în valoare de 10.000 de euro. 

Ultimele ei achiziții sunt o geantă de 80.000 de euro și un telefon aurit, pe care a dat 10.000 de euro. Anamaria a spus că telefonul are o husă din piele de crocodil și aur alb, lucrate pe comandă. 

Vedeta locuiește și în țară, dar și în Emiratele Arabe Unite, acolo unde soțul ei, Laurențiu Reghecampf, antrenează o echipă de fotbal.

Impresara a povestit într-un interviu acordat lui Cătălin Măruță că îi place foarte mult să viziteze Emiratele Arabe și că și-a cumpărat o casă și un apartament în Abu Dhabi și în Dubai.

„Acum stau și în Dubai.  Avem casa din Abu Dhabi şi încă un apartament în Dubai. Stau liniştită. Din casa mea cobor direct în mall. Mamă, ce-mi place! Indiferent ce fac, trec prin mall. Orice am nevoie, un ac de siguranţă, cobor la mall. E de vis. E Vegas-ul meu mai aproape. E frumos. Mie îmi place luxul, niciodată nu m-am ascuns", i-a spus ea lui Cătălin Măruţă.

Vezi și:

Întrebată cum arată o zi a ei în Dubai, Anamaria Prodan a povestit că are un program infernal atunci când are de făcut transferuri. „Încep să lucrez de la 11 noaptea până la 7 dimineaţa, pentru că arabii numai noaptea fac transferuri sau business. Ei dorm ziua, se trezesc ciudat. La 5 dimineaţa se roagă. Pe urmă încerc să adorm, dar nu mai pot. Aşa că mă duc la plajă, după care vin acasă, mâncăm cu toţii, pe urmă stau cu Bebe (10), văd ce a mai făcut pe la şcoală - că el vine la 3 - şi apoi mă duc la mall cu prietenele.", a spus impresara. 

Ea a adresat și zvonurile divorțului. „Mă distrează când văd subiectul în presă. Laurenţiu nu citeşte, n-are Instagram, n-are nimic. Când mă vede pe mine că butonez telefonul, se enervează foarte tare.”, a concluzionat vedeta.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO