Anastasia Pokreshchuk, femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Cum arăta înainte de a apela la operațiile estetice

Anastasia Pokreshchuk, femeia cu cei mai mari pomeți din lume! Cum arăta înainte de a apela la operațiile estetice
Data publicarii: 26 Ianuarie 2021
Data actualizare: 25 Iunie 2022
Transformarea uimitoare a femeii cu cei mai mari pomeți, iată cum arăta aceasta înainte de chirurgie plastică.

O femeie care susține că are cei mai mari pomeți din lume arată de nerecunoscut în pozele de acum 12 ani. Fanii sunt înmărmuriți de schimbarea dramatică.

Femeia cu cei mai mari pomeți din lume arăta complet diferit în perioada adolescenței. Anastasia Pokreshchuk și-a dat pe spate urmăritorii, postând pe Instagram o fotografia a ei, din urmă cu 12 ani.

Modelul ucrainean, care a strâns 249.000 de urmăritori, a scris: "O recunoașteți pe această femeie? Sunt eu la 18 ani. Cine vrea să ne spună care îi place mai mult? Frumusețea naturală are și ea avantajele ei."

Postarea care a arată pe Anastasia înainte de a cheltui 1.500 de lire pentru a-și lărgi pomeții, a primit mai mult de 21.700 de like-uri.

Și bineînțeles, fanii au rămas șocați de cât de drastică este transformarea influenceriței.

O persoană a remarcat în comentarii că: "Singurul lucru neschimbat la tine este lungimea unghiilor."

Alții au spus: "Anastasia, arăți 200% mai bine acum. Cu siguranță!", "Serios? Arăți cu totul ca o altă persoană", "Acum ești pur și simplu incredibilă. Ai lăsat cei 18 ani în urmă, așa că poți uita de trecut."

În timp ce mulți cred că Anastasia arată mai bine acum, alții preferă cum arăta ea în mod natural. "Înainte arătai mai bine și erai mult mai frumoasă. Ar trebui să mai renunți la machiaj și să-ți îndrepți părul", "Era atât de frumoasă, însă acum este cu totul altă persoană", "Cu totul altă persoană, dar tot frumoasă."

Mulți se întreabă cum a reușit Anastasia să arate atât de diferit la 30 de ani. După ce și-a făcut prima dată filler facial la vârsta de 26 de ani, pomeții Anastasiei au început să migreze.

De asemenea, aceasta și-a injectat filler în buze, dar și botox în frunte.În loc de buclele ei negre, acesta și-a vopsit părul într-o nuanță de roz Barbie.

După prima ședință de chirurgie plastică, modelul a pierdut socoteala dăților în care s-a injectat cu filler. În timp ce unii nu pot spune că o admiră, vedeta Instagram își iubește noua imagine.

Aceasta a declarat anterior că: "După ce m-am injectat și am văzut cum mi se schimbă pomeții, m-am îndrăgostit de ei. Înțeleg că pentru mulți arată ciudat, însă pe mine nu mă deranjează", scrie dailystar.co.uk.

Deși Anastasia și-a schimbat mult aspectul pe parcursul anilor, aceasta nu intenționează să se oprească curând. Aceasta plănuiește să-și mărească sânii, dar și pomeții…mai mult de atât.

Sursă foto: Anastasia Pokreshchuk
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies