Anca Dumitra, despre personajul care i-a adus notorietatea. Cum a reușit să obțină rolul Geaninei din Las Fierbinți 

Anca Dumitra, despre personajul care i-a adus notorietatea. Cum a reușit să obțină rolul Geaninei din Las Fierbinți
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 01 Noiembrie 2021
Data actualizare: 01 Noiembrie 2021
Actrița Anca Dumitra interpretează de 11 ani rolul Geaninei în serialul Las Fierbinți și nu intenționează să renunțe curând! Invitată să participe la podcastul lui Andi Moisesu, Anca a vorbit despre celebrul personaj căruia îi dă viață, dar și despre cariera sa. 

Anca Dumitra, cunoscută publicului prin prisma rolului Geaninei din Las Fierbinți, i-a dezvăluit lui Andi Moisescu că este o persoană foarte perfecționistă. Mai mult decât atât, ea susține că încearcă să se relaxeze și să nu mai trateze orice lucru cu atât de multă seriozitate. În plus, Anca a povestit că a știut, încă din copilărie, că actoria este meseria pe care dorește să o urmeze. 

„Spuneam de mică faptul că vreau să mă fac actriță, dar nu știu să dezvălui mai mult decât că asta îmi doream",
a povestit Anca. 

Cât despre rolul care i-a adus notorietatea, Anca și-a reamintit cu drag despre participarea la casting. 

"A venit directorul de casting și știam că trebuie să fie un film de televiziune, și că trebuie să dau o probă pentru fata primarului, frumușică, dar prostuță, pe care o cheamă Geanina. Mie mi s-a părut interesant pentru că atunci când mergeam la țară, era o fată care venea și ea la bunici, pe care o chema Geanina, frumușică. I se spunea fata polițistului. Știu că era dezinvoltă și că mesteca gumă. La casting, erau o mulțime de gagici și voiam să intru ultima pentru că aveam emoții. Mi-am pus guma în gură, am luat și o floare și mestecam așa… am pretins că sunt foarte dezinvoltă și întâmplarea face că am și luat", a dezvăluit Anca. 

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean - Sarmale 2021
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!