Anca Dumitra (Gianina din Las Fierbinți), despre cum arată vacanța perfectă: „E pe cale să vină”

Anca Dumitra (Gianina din Las Fierbinți), despre cum arată vacanța perfectă: bdquo;E pe cale să vină
Anca Dumitra - Gianina, din Las Fierbinți. FOTO: Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data: 01 Iulie 2019
Actrița Anca Dumitra, pe care o știți cu precădere din serialul Las Fierbinți, dezvăluie fanilor ei unde se simte cel mai bine în concediu. Dacă vreți să vă întâlniți cu ea în vacanță, ar trebui să alegeți aceste locuri.

Discreția este cuvântul care o descrie cel mai bine pe Anca Dumitra, când vine vorba de unde și cu cine își petrece timpul în afara platoului de filmare. E o alegere inspirată, pentru sănătatea psihicului, la care poate apela oricine are mai mulți fani în social media decât poate gestiona.

Totuși, Anca Dumitra dezvăluie într-un interviu acordat PROTV.RO care sunt locurile în care se simte cel mai bine în vacanță și unde ar lua-o cu ea pe Gianina din Las Fierbinți.

Unde adoră să-și petreacă vacanțele Anca Dumitra? Dă-ne trei destinații favorite și explică de ce le-ai ales!

„Oriunde e mare. Îmi place marea, dintotdeauna a fost premiantă, poate și pentru că sunt născută vara, dar dă-mi nisip și mare și-ți voi fi recunoscătoare.  Am descoperit recent Corbu și instant a devenit o destinație favorită. Îmi plac deopotrivă zonele turistice aglomerate și bine știute de multă lume, dar și cele sălbatice și mai puțin cunoscute. Ador Italia, aș reveni oricând, și abia aștept să-mi petrec o vacanță într-un sătuc francez.” 

Ce nu faci niciodată când ești în vacanță?

„Nu știu dacă există ceva ce n-aș face niciodată în vacanță... Nu prea spăl vase, ca să fiu sinceră și să răspund totuși la întrebare.” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anka Dumitra (@ancadumitra) on


Cu cine merge Anca Dumitra în vacanță vara? Bănuim că nu merge singură...

„Merge cu cine se simte bine” (râde).

Citește și: Anca Dumitra (Gianina din Las Fierbinți), dezvăluiri despre iubiții celor două: Gianina are mai mulți, Anca e discretă

Dacă Gianina din Las Fierbinți ar fi cea mai bună prietenă a ta... unde ai duce-o în vacanță? Ai lua-o vreodată cu tine?

„Da, aș lua-o. Probabil că în primă fază aș aduce-o în București. De când visează mititica...”

Cea mai reușită vacanță a Ancăi Dumitra, de până acum este... Unde, ce, când, cum s-a întâmplat și care sunt cele mai mișto amintiri care ți-au rămas de acolo?

„Cea mai reușită vacanță e pe cale să vină... Nu există un top neaparat și nici nu-mi doresc să-l fac. Fiecare țară vizitată, fiecare oraș de care m-am îndrăgostit are ceva doar al său. Îmi plac culturile de toate felurile, dar dacă ar trebui să numesc o destinație, probabil Florența ar fi, la un moment dat, locul în care m-aș muta.” 

Citește și: Gianina din Las Fierbinți, imagine îndrăzneață pe Instagram. Anca Dumitra ne vrăjește pe toți

Dă-ne niște ponturi de vacanță din cel mai reușit concediu de până acum! Convinge-ne că merită să-ți călcăm pe urme!

„Țara noastra. Aș sugera oricui să vină să o viziteze pentru că are tot pachetul pentru o destinație de vis și pentru o vacanță reușită.”

Ce părere ai de oamenii care își pun pe Facebook și Instagram poze din vacanță, chiar în ipostaze intime? Tu de ce nu o faci?

„Fiecare e liber să se exprime așa cum dorește atâta timp cât nu deranjează pe celălalt. Și dacă, totuși, ceva nu vrei să vezi, poți oricând accesa altceva. Cât despre mine, întotdeauna postez ce îmi place, sper să le placă și urmăritorilor.” 

FULLSCREEN
Anca Dumitra (Gianina din Las Fierbinți), despre cum arată vacanța perfectă: „E e cale să vină”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO