Anca Pandrea și-a neglijat sănătatea după moartea lui Iurie Darie. Actrița a ajuns din nou la spital

29 Iunie 2018, 14:45

Anca Pandrea și-a neglijat sănătatea după moartea lui Iurie Darie. Actrița a ajuns din nou la spital
Anca Pandrea (72 de ani) are mari probleme de sănătate, care s-au declanșat după moartea soțului ei, Iurie Darie. Actrița și-a neglijat grav problemele medicale de dragul lui Iura.

Actrița a ajuns din nou la spital joi seară, după ce i s-a făcut rău în casă. Anca Pandrea a fost găsită de vecini pe podea, cu o rană la cap, iar totul i s-a întâmplat din cauza unei scăderi de tensiune, pe fondul unei răceli pe care o trata. „Am avut nişte probleme cu plămânii. Eu am insuficienţă cardiacă şi pulmonară. De la aerul condiţionat n-am putut o zi întreagă să scot un sunet, apoi am tuşit foarte foarte tare şi am fost la pneumologul la care sunt în tratament. Ieri, se pare că totul s-a întâmplat din cauza tensiunii foarte mici. Mă simt mai bine. M-au cusut la căpuşor”, a declarant actrița pentru Mediafax.

Problemele ei de sănătate nu sunt de durată recentă. Anca Pandrea a suferit enorm după moartea lui Iurie Darie (9 noiembrie 2012), iar imunitatea organismului ei s-a deteriorat constant din acel moment. Actrița a petrecut mai bine de un an la căpătâiul iubitului ei soț și a fost martoră la suferința lui.


FOTO: Anca Pandrea, la înmormântarea lui Iurie Darie

Pentru a-l ajuta să treacă mai ușor peste boala care îl secătuia de puteri, Anca Pandrea s-a sacrificat pe ea. De-a lungul anilor, actrița și-a pus viața în pericol de dragul omului pe care îl iubea mai mult decât orice.

Februarie 2018. Anca Pandrea a ajuns la Institutul Matei Balș din Capitală după ce a contractat virusul gripal. Actrița a fost foarte afectată pentru că nu a putut merge la mormântul lui Iurie Darie, unde obișnuiește să-și sărbătorească ziua de naștere. În fieare an, pe 16 februarie, Anca Pandrea petrece alături de Iura acest moment important din viața ei.

Martie 2017. Ajunge din nou la spital cu Salvarea, unde i se administrează perfuzii. Refuză să rămână internată pentru că trebuia să meargă la mormântul lui Iurie Darie în ziua când acesta ar fi împlinit 88 de ani. 

Septembrie 2016. Anca Pandrea a stat internată vreme de două săptămâni la Reumatologie. Actrița nu s-a putut deplasa singură din cauza picioarelor care i s-au umflat serios.

Aprilie 2016. Văduva lui Iurie Darie a fost monitorizată de medicii Spitalului Floreasca pentru afecțiunile sale la inimă și la plămâni. Anca Pandrea a acuzat palpitații și senzație de sufocare și a fost nevoită să apeleze la medici. 

Decembrie 2015. Anca Pandrea s-a simțit din nou rău, actrița leșinând în bucătăria casei sale. Atunci a căzut și s-a lovit la cap. Deși i s-a recomadat o examinare Computer Tomograf, Anca Pandrea nu s-a dus a doua zi pentru a nu rata filmările pe care le avea deja programate.

Ianuarie 2015. Medicii i-au descoperit o insuficiență pulmonară care o împiedică să inspire suficient oxigen. A stat în spital aproape trei luni, timp în care organismul ei a suferit. Acasă a fost dependentă de un tub de oxigen. 

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO