Anca Serea și Adi Sînă se mută în casă nouă: “Plâng pentru că ştiu că va fi un proces destul de greu”

Anca Serea și Adi Sînă se mută în casă nouă:  Plâng pentru că ştiu că va fi un proces destul de greu
Citeste mai mult despre: Anca Serea, Adi Sina,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 04 Decembrie 2019
Au o relație care merge de minune, cresc împreună șase copii, dintre care patru îi au împreună, iar doi sunt dintr-o relație anterioară a Ancăi Serea, însă Adi Sînă și soția lui trec prin momente grele acum.

Potrivit unor postări de pe rețelele de socializare, Anca Serea și Adi Sînă urmează să se mute într-o casă nouă, dar procesul este unul de lungă durată și care le dă bătăi de cap.

“M-am întors după vreo 10 zile prin Asia, mi-a fost foarte dor de Anca, mi-a fost foarte dor de copii. Pe noi ne aşteaptă o perioadă foarte aglomerată, pentru că facem ce trebuia să facem de mult: ne mutăm. Trebuie să facem foarte multe operaţiuni, printre care cea de mutare efectivă”, a spus Adi Sînă.

El a fost completat de Anca Serea, care a dezvăluit că își dorește să vândă sau să închirieze fosta casă în care au locuit.

“A fost foarte greu să mobilezi şapte dormitoare şi un living şi încă nu am terminat. Mai sunt mici detalii de pus la punct şi ne dorim să avem o casă frumoasă, un cămin în care copiii să fie fericiţi şi noi pe lângă ei. Noi avem casa aceasta, o avem disponibilă pentru vânzare sau pentru închiriere. E o casă superbă, dar a devenit o casă neîncăpătoare pentru noi, asta dacă ne întrebaţi care este motivul pentru care plecăm. Acum plâng, pentru că ştiu că va fi un proces destul de greu şi emoţional, dar sunt convinsă că o să ne acomodăm destul de bine şi în noua locaţie”, a dezvăluit Anca Serea.

Vezi și: Anca Serea și Adi Sînă și-au botezat al șaselea copil
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO