Ancheta despre revolutionarii impostori a starnit numeroase reactii

Ancheta despre revolutionarii impostori a starnit numeroase reactii
Data: 19 Decembrie 2010
1104 morti, peste 3000 de raniti si nici un terorist, dar foarte multi luptatori cu teroristii. Asa arata bilantul dureros al Revolutiei din decembrie 1989.

In urma unei anchete difuzate de "Romania, te iubesc!" autoritatile locale din Brasov s-au aratat indignate de ceea ce se intampla in orasul lor, au fost deschise patru dosare penale pentru inselaciune si fals in cazul certificatelor de revolutionar, iar secretariatul pentru problemele revolutionarilor a cerut pentru prima data in 21 de ani sa vada daca din posesorii de certificate de revolutionar nu cumva erau in inchisori sau arest pentru fapte de drept comun in perioada 15 – 25 decembrie 1989.

Ce spun autoritatile despre cei care se bucura de niste drepturi pe care nu le merita si ce cred si cei care si-au riscat cu adevarat viata pentru libertatea de azi ai avut ocazia sa afli, duminica, 19 decembrie, la "Romania, te iubesc!".

In editie din 19 decembrie, a emisiunii "Romania, te iubesc!", corespondentul Stirilor Pro Tv, Cosmin Savu, a prezentat un reportaj despre numerosii impostori din Romania care vor sa treaca drept revolutionari. Spre exemplu, in Constanta sunt mai multi revolutionari decat in Timisoara, iar acest statut a fost la-ndemana tuturor celor care au stiut sa apeleze la persoanele potrivite si au platit suma de bani pretinsa.

Ancheta adusa in fata romanilor a starnit reactii foarte puternice, iar duminica, 19 decembrie, in ultima editie din acest sezon al emisiunii "Romania, te iubesc!" ati putut vedea care sunt acestea.
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO